Σε ένα από τα ωραιότερα χωριά της Τήνου, στον Κάμπο, το εστιατόριο “Χορεύτρα” δεσπόζει στην κεντρική πλατεία και είναι ιδανική επιλογή για να γνωρίσετε την πλούσια τηνιακή γαστρονομία. Στον ατμοσφαιρικό εξωτερικό του χώρο, κάτω από τη σκιά των εντυπωσιακών βοκαμβίλιων, απολαύστε ξεχωριστά πιάτα όπως: Berbum Karum (Φάβα με κρασάτο λουκάνικο Τήνου), μοσχαρίσιο μάγουλο με νιόκι πατάτας και σάλτσα τυριών Τήνου, και γιουβέτσι αρνί με κρέμα πράσσου! Δοκιμάστε ακόμη μερικές από τις πολλές σπεσιαλιτέ: κόκκορα κρασάτο, λαζάνι αγκινάρας με μπεσαμέλ από ντόπιο τυρί καρίκι παραγωγής τους και το γιουβέτσι αρνί με κρέμα πράσσου! Συνοδεύστε τα με κρασί από την πλούσια σε ελληνικές ετικέτες κάβα.
Το μενού έχει επιμεληθεί ο chef Δρόσος Ρούκης. Όλα όμως λειτουργούν άψογα, με την ξεχωριστή φροντίδα των ιδιοκτητών. Ο Χριστόφορος και ο Στέφανος Δελατόλας ανέλαβαν το καφενείο του παππού τους, που λειτουργεί από το 1968, και μαζί με την μητέρα τους, Μαρία Δενεκαρία, γνώστρια της παραδοσιακής κουζίνας του νησιού, διατηρούν ψηλά την τηνιακή γαστρονομία μέχρι σήμερα.