Βίκυ Κουλιανού: “Έπαιρνα πάνω από ένα εκατομμύριο για κάθε μου δουλειά”

13 Φεβρουαρίου 2019 20:20

Δεν το φοβάμαι το Βικάκι. Είναι Αιγοκερίνα και ξέρει να κάνει κουμάντο στην τσέπη της. Ακόμα και με ωροσκόπο στον Τοξότη. Για την πολύ-πολύ (μα πολύ) αγαπημένη Βίκυ Κουλιανού ο λόγος.

Το πάλαι ποτέ top model με διεθνή καριέρα και τα ωραιότερα ίσως πόδια και χαμόγελο που πέρασαν ποτέ απ’ τον συγκεκριμένο χώρο, στην Ελλάδα τουλάχιστον, μίλησε για το χρήμα. Αποκάλυψε πως κάποτε εισέπραττε ένα εκατομμύριο δραχμές σχεδόν για κάθε δουλειά που έκανε.

Οι δηλώσεις για τα λεφτά και τη μητρότητα 
“Το κασέ που είχα στα shows ήταν πάνω από ένα εκατομμύριο δραχμές τότε. Πάνω κάτω ήταν το ίδιο και για να περπατήσω στην πασαρέλα και για μία φωτογράφιση”.

Παράλληλα, μίλησε για το γεγονός πως δεν έγινε ποτέ μητέρα.  Εξομολογήθηκε: “Δεν ξέρω αν το καμπανάκι της μητρότητας χτύπησε τόσο έντονα σε μένα ώστε να πω «κάτι έκανα λάθος, γιατί δεν έχω κάνει παιδί»; Δεν το έχω πει ούτε τώρα. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που σκέφτονται λίγο παραπάνω και είναι τελειομανείς, δύσκολα κάνουν παιδί. Δεν μου το έβγαλε και κάποιος για να είμαι και ειλικρινής. Αν κάποιος μου το είχε βγάλει, θα είχα ρισκάρει και θα το είχα κάνει”.

TIP

Την αγαπώ γιατί λέει πάντα τα πράγματα με τ’ όνομά της. Και κάνει και καταπληκτική παρέα και είναι και χορευταρού και… και… και… Φιλιά, Βικάκι.

ΕΧTRA TIP

Έχει περισσότερο από μια δεκαετία που ασχολείται με την ηθοποιία και βέβαια επιλεκτικά κάνει και πασαρέλα και διαφημιστικά. Παράλληλα, έχει κάνει δικές της δουλειές, ως δημιουργός πια, ως ντιζάινερ. Πολυπράγμων και ανεπανάληπτη. Το βασικότερο; Χαμηλών τόνων. Δεν βροντοφωνάζει τις δραστηριότητές της, όπως άλλοι κι άλλοι. Α, ότι είναι απ’ τα καλύτερα και πιο σταράτα παιδιά της σοουμπίζ το είπαμε; Ναι…

Ντονατέλλα Αδάμου