Αποκαλυψη: Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος Η επέτειος γάμου και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

5 Μαΐου 2020 17:30

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, παντρεύτηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα του 2019, στις 29 Απριλίου στην Κρήτη.
Ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια στο Ηράκλειο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη. Κουμπάρες τους ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη, η οποία και είναι η σύζυγος του αδερφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Οι δύο τους, πριν από λίγες μέρες έκλεισαν ένα χρόνο παντρεμένοι. Και είπαν να μοιραστούν εικόνες απο τον γάμο που δεν είχαμε μέχρι και σήμερα δεί πουθενά. Τόσο η νύφη αλλά και ο γαμπρός ανέβασαν στο Ίνσταγκραμ δυο εικόνες απο την ημέρα που αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.
«29/4/2019 Our trip to happiness. Χρόνια πολλά αγάπη μου, να τα εκατοστήσουμε. Στα καλύτερα που έρχονται με γέλια με αγάπη με χαρές με χιούμορ με εσένα πάντα εκεί», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη.
«29/4/2019 και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, σαν σήμερα. Άντε και στα εκατό! Δεν την φανταζόμουν έτσι την επέτειο μας», ήταν το μήνυμα του Λευτέρη Σουλτάτου που παράλληλα ευχαρίστησε τις κουμπάρες τους για όλα και υποσχέθηκε το μελλοντικό τους πάρτι.