Ρουβάς – Ζυγούλη: Η ζωή στο Νέο Βουτζά

1 Ιουνίου 2020 09:00

Ρουβ

Το σπίτι τους μοιάζει με εξοχική κατοικία, με τη διαφορά ότι διαθέτει όλες τις ανέσεις αφού εκεί έχει επιλέξει να ζει μόνιμα η οικογένεια Ρουβά.

Το παραμυθένιο σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, βρίσκεται στο Νέο Βουτζά, στο δρόμο προς τη Νέα Μάκρη, και μπορεί και οι δυο τους καθημερινά να διανύουν αρκετά χιλιόμετρα ώστε να βρεθούν στις δουλειές τους, ωστόσο δεν έχουν απολύτως καμία πρόθεση να αλλάξουν σπίτι. Αν και κάποια στογμή αυτό συζητήθηε ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς τους “έτρωγαν τα χιλιόμετρα” κάθε μέρα, τελικά αποφάσισαν όχι μόνο να μην αλλάξουν σπίτι, αλλά και να προβούν σε βελτιώσεις αυτού του συγκεκριμένου σπιτιού, προκειμένου να είναι ακόμα πιο άνετο για την αρκετά μεγάλη οικογένειά τους.

Η υπέροχη κατοικία του Σάκη και της Κάτιας είναι κυριολεκτικά μέσα στη φύση, γεγονός που δίνει την άνεση στα παιδιά να παίζουν μέσα στο πράσινο τις ελεύθερές τους ώρες, αλλά και στοςυ ίδιους να απολαμβάνουν το πλεονέκτημα του να ζει κανείς μέσα στο πράσινο αλλά και τόσο κοντά στην Αθήνα. Επίσης, η θέα από το σπίτι, που δεσπόζει στην πλαγιά πάνω από τη θάλασσα είναι απίστευτη και απόλυτα ηρεμιστική.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και απολαμβάνουν την οικογενειακή τους ευτυχία στο πλευρό των τεσσάρων παιδιών τους.

Το σπίτι της οικογένειας είναι φωτεινό, ψηλά στο βουνό, χτισμένο ανάμεσα στα δέντρα με θέα τη θάλασσα. Το «πέμπτο» παιδί της οικογένειας είναι η Μάγια, ένα μαύρο cane corso που κάνει τα παιχνίδια του στον κήπο, ο οποίος είναι ολάνθιστος με εποχικά λουλούδια. Εκεί βρίσκεται και η πισίνα, που τα καλοκαίρια την απολαμβάνει όλη η οικογένεια…

Ρουβ

Ο Σάκης… αγρότης

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Σάκη Ρουβά, μάλιστα, με αφορμή τη διαφορετική βραδιά που παρουσίασε η Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ με τίτλο «Ένα μεγάλο Ευχαριστώ», είχαμε την ευκαιρία να δούμε και τον παραδεισένιο κήπο της οικογένειας αλλά και το μποστάνι, εκεί οπού ο τραγουδιστής καλλιεργεί ο ίδιος δεκάδες φρούτα και λαχανικά και περνάει πολύ από τον ελεύθερο χρόνο του, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
«Εγώ συνειδητοποίησα πόσο πολύ έχω παραμελήσει την οικογένειά μου λόγω της δουλειάς μου. Ο ρυθμός ζωής… δεν μας έχει επιβάλλει η ζωή τον ρυθμό. Εμείς έχουμε βάλλει έναν ρυθμό στον εαυτό μας. Τώρα που είμαι συνέχεια στο σπίτι, βλέπω πόσο πολύ τα παιδιά μεταξύ τους συνεργάζονται διαφορετικά, πόσο εγώ με τα παιδιά μου αναπτύσσω διαφορετική σχέση. Μάθαμε να συμβιώνουμε περισσότερο», είπε.

Ο κορωνοϊός πράγματι φρέναρε τους απίστευτους ρυθμούς του Σάκη Ρουβά, τον οποίο το υπέροχο σπίτι έβλεπε ελάχιστα, καθώς δούλευε ασταμάτητα. Αυτόν τον καιρό, όμως, απόλαυσε με το παραπάνω τόσο το ίδιο το σπίτι, όσο και τον ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά του, όπως εξάλλου και ο ίδιος παραδέχτηκε.

 

Ένας ιδιωτικός παράδεισος

Όσον αφορά στο εσωτερικό του σπιτιού, όλο αυτό το διάστημα λόγω καραντίνας, είδαμε αρκετές φωτογραφίες αλλά και βίντεο μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Σάκη. Ρουβά και της Κάτιας Ζυγουλη στο Instagram.

Το σπίτι έχει νεοκλασική διακόσμηση και σ’ αυτό δίνεται προτεραιότητα στην άνεση και τη λειτουργικότητα, καθώς εκεί μέσα μεγαλώνουν τέσσερα παιδιά.

Στους περισσότερους χώρους του σπιτιού επικρατούν τα γήινα χρώματα ενώ ένα μεγάλο και αρχοντικό τζάκι δεσπόζει στο κεντρικό σαλόνι. Το στυλ είναι country με το πράσινο, το ροδακινί και το λευκό να κυριαρχούν, ενώ τα περισσότερα έπιπλα είναι στο χρώμα του ξύλου. Μέσα από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο Σάκης και η Κάτια στο Instagram, βλέπουμε ότι παντού υπάρχουν παιδικά παιχνίδια και βιβλία.