Βίκυ Καγιά – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Την πέταξε έξω από το GNTM

1 Ιουνίου 2020 10:00

Καγιά

Το Greece’s Next Top Model επιστρέφει στο Star ανανεωμένο και στο κόνσεπτ του, καθώς θα συμμετέχουν και άνδρες μοντέλα, αλλά και στην κριτική επιτροπή του, καθώς έχει αποχωρήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η πλατφόρμα των συμμετοχών για το μεγάλο ριάλιτι άνοιξε επισήμως πριν από λίγες μέρες και όσες και όσοι wannabe on top, wannabe models μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα. Οι οντισιόν πλέον θα γίνουν με μέτρα προστασίας και όχι με τις ατελείωτες ουρές και τον συνωστισμό των προηγούμενων κύκλων και θα ανακοινωθούν όλα εντός των ημερών. Τα τρία μέλη της κριτικής επιτροπής, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μοράτης και Δημήτρης Σκουλός παραμένουν ενώ αναζητείται το τέταρτο μέλος της επιτροπής, αυτό που θα αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ένα πρόσωπο που ακούγεται είναι η Δούκισσα Νομικού, γιατί θέλουν από το Star να την εντάξουν στο δυναμικό τους και το δεύτερο όνομα που ακούγεται είναι αυτό της Ροζάνας Γεωργίου. Γεγονός παραμένει ότι μετά από τη μεγάλη κόντρα τους, η Βίκυ Καγιά κατάφερε, όπως αναμενόταν, να επικρατήσει και έγινε αυτό που ακουγόταν εδώ και πολύ καιρό, να κατορθώσει, δηλαδή, να απομακρύνει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την οποία οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ καλές.

Ο ρόλος της Χριστοπούλου

Έτσι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ακολουθεί το δρόμο προς την έξοδο που πήρε πρώτη η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία επίσης έφυγε μετά από μεγάλη κόντρα με τη Βίκυ Καγιά, ενώ βρήκε τηλεοπτική στέγη στον ΣΚΑΙ. Η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία κατά κάποιον τρόπο δρα και ως μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, θέλει να εντάξει και το μοντέλο στο δυναμικό του σταθμού, με βασικό στόχο να ενδυναμώσει το My Style Rocks.

Τον τελευταίο καιρό, όμως, όπως ακούγεται στα τηλεοπτικά παρασκήνια και η δική τους σχέση είναι κάπως τεταμένη, καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει και ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα μετά το GNTM.

Κάποιοι λένε ότι σκέφτεται να επιστρέψει στην Αμερική, όταν περάσει η πανδημία του κορωνοϊού, κάτι μάλλον απίθανο όμως, όσο διαρκεί η σχέση της με τον ράπερ SNIK. Από την άλλη πλευρά, η Έλενα Χριστοπούλου την πιεζει να πάρει τις αποφάσεις της, καθώς θέλει να ξεκινήσει άμεσα συνομιλίες με τον ΣΚΑΙ.

Το καλοκαίρι που μπαίνει προβλέπεται καυτό και στα τηλεοπτικά πράγματα και κυρίως τα παρασκηνιακά…