Σκορδά- Τριαντάφυλλος, σημειώσατε πόλεμος! Εκείνη, έξαλλη, εκείνος… “να βρεθούμε στα δικαστήρια” (βίντεο+φωτογραφία)

26 Ιουνίου 2019 21:00

Κι ενώ άλλοι «ξανασμίγουν» (βλ. προηγούμενο άρθρο, με τη συμφιλίωση Αντώνη Ρέμου-Ελένης Βιτάλη), άλλοι απ’ το πουθενά σχεδόν είναι στα μαχαίρια. Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος με τη Φαίη Σκορδά, που ίσως τα πουν και στα… δικαστήρια.

Τι συνέβη μεταξύ τους όμως:

Ένα Insta Story του τραγουδιστή στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει η  κόντρα: Όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, εκείνος θέλησε να κάνει μια δημοσίευση, αναφερόμενος στην συνάδελφο του. Έγραψε: «Αψεγάδιαστη Νατάσσα, ούτε μια ρυτίδα… Μπράβο της… φυσικό το κορίτσι μας!!!».

Τριαντάφυλλος

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Φαίη Σκορδά, να γίνει έξαλλη με τη σχετική  ανάρτηση και κατά τη διάρκεια του Πρωινού να σχολιάσει την ειρωνική διάθεσή του. Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στην παρουσιάστρια μέσω Instagram, λέγοντας ότι πλέον θα βρεθούν ξανά στις δικαστικές αίθουσες.

«Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο, να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στόρι, να δείτε όλη την αλήθεια. Δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά, κρίμα για τα ψέμματα τους !!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μάλιστα.