Αποκλειστικό: Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Την πήγε στους γονείς του!

17 Ιουνίου 2020 09:00

Τσιμιτσελ

Την πρώτη τους ρομαντική απόδραση πραγματοποίησαν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μετά από ένα μεγάλο διάστημα παραμονής στη Αθήνα και εγκλεισμού στο σπίτι. Και σε αυτήν την απόδραση, εκείνος τη γνώρισε στους γονείς του…

Το ερωτευμένο ζευγάρι λοιπόν, έφτιαξε τις αποσκευές του και λίγο πριν την έλευση του Σαββατοκύριακου μπήκε στο αυτοκίνητο με προορισμό το Μεσολόγγι, τόπο καταγωγής του ηθοποιού. Εκεί άλλωστε μένουν και οι γονείς του, τους οποίους και πήγε να δει το ζευγάρι. Η Κατερίνα και ο Γιάννης απήλαυσαν τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου δίπλα στη θάλασσα και υποδέχτηκαν το καλοκαιράκι με τον πιο όμορφο τρόπο.

Οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους διάφορα στιγμιότυπα από την εκδρομή τους. Μπορεί ο καιρός να χάλασε για λίγο τα σχέδιά τους, αφού έβρεξε, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε από το να χαρούν τη βόλτα τους.

 

Η συνάντηση με τους γονείς του

Η εκδρομή αυτή είχε συμβολικό χαρακτήρα για το ζευγάρι, καθώς οι δύο τους έμειναν στο πατρικό σπίτι του Γιάννη Τσιμιτσέλη και οι γονείς του υποδέχθηκαν την Κατερίνα Γερονκολού σαν κόρη τους.

Μάλιστα, παρ’ ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει πει ότι δεν έχει καμία βιασύνη για να κάνει έναν δεύτερο γάμο μετά το διαζύγιό του από τη Βάσω Λασκαράκη και παρότι εκείνη ήδη έκανε αυτό τον δεύτερο γάμο, οι γονείς του του ζήτησαν να δεσμευτεί ότι “θα το πάρει το κορίτσι”.

Ουσιαστικά οι δύο τους έδωσαν λόγο, όπως λέμε, μια άτυπη επισημοποίηση της σχέσης και οι γονείς του ηθοποιού ζητούσαν πιεστικά να μάθουν πότε το ζευγάρι σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ερώτηση στην οποία ο Γιάννης και η Κατερίνα απάντησαν με γέλια.

Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα, πριν λίγο διάστημα κυκλοφόρησε η είδηση πως οι δυο τους ετοιμάζονται να φτιάξουν τη δική τους εξοχική κατοικία στο Αλεποχώρι Μεγάρων. Πριν από λίγο καιρό ακούστηκε ότι υπάρχουν κάποια σύννεφα στη σχέση τους, αλλά τελικά αυτά κι αν υπήρξαν φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν, καθώς οι δύο τους διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους.

Όσο για το γάμο, αυτός είναι άγνωστο πότε θα έρθει, καθώς και οι δύο είναι άνθρωποι που δεν αρέσκονται να μιλάνε για τα προσωπικά τους, αλλά ούτε και να ανακοινώνουν τις αποφάσεις τους, οπότε δεν είναι απίθανο να μάθουμε κάποια μέρα ότι παντρεύτηκαν κρυφά…