Pamela Anderson: Xώρισε το “τέρας” Adil Rami λίγο πριν τα γενέθλιά της – η ανακοίνωσή της

26 Ιουνίου 2019 19:00

H σεξοβόμβα -που έχει περάσει τα πενήντα- Pamela Anderson χώρισε. Και το ανακοίνωσε μέσω Ιnstagram. Kαι μάλιστα λίγο πριν τα γενέθλιά της – την 1η Ιουλίου κλείνει τα 52 της χρόνια. Η Καναδή ηθοποιός, που λάτρεψαν κυρίως οι άντρες απ’ το Baywatch, δηλώνει «εξαπατημένη» και αφήνει τον σύντροφό της στα κρύα του λουτρού.

Διαβάστε το στόρι που έγραψε η ίδια περί «διπλής ζωής» του, διεθνούς φήμης, Γάλλου ποδοσφαιριστή Adil Rami, με τον οποίο και τελείωσε επίσημα. Η εκρηκτική ηθοποιός, με μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ανακοίνωσε πως δεν είναι πια μαζί. Τον κατηγόρησε δημόσια, δε, πως ήταν ένα «τέρας ψέματος» και ζούσε διπλή ζωή.

Συγκεκριμένα, σταρ δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη κοινή φωτογραφία τους και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα. Πίστεψα ότι ζούσαμε έναν μεγάλο έρωτα. Καταστράφηκα τις τελευταίες μέρες όταν έμαθα πως ζούσε μία διπλή ζωή. Συνήθιζε να χλευάζει άλλους παίκτες που είχαν τις ερωμένες τους σε διαμερίσματα κοντά στις συζύγους τους. Αποκαλούσε αυτούς τους άνδρες «τέρατα». Αλλά αυτό είναι το χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πώς γίνεται να φέρεται με αυτόν τον τρόπο στις καρδιές δυο γυναικών. Αυτός είναι το τέλος. Πώς μπορώ να βοηθάω ένα σωρό κόσμο και να μην είμαι αρκετά σοφή για να βοηθήσω τον εαυτό μου…».