Μόνο στο CIAO! Μαρία Καλάβρια: Έξαλλη για το τριήμερο του Αλεξάνδρου με την Τούνη

21 Ιουνίου 2020 10:00

Καλάνβρια

Η Ιωάννα Τούνη και ο Χρήστος Τσεβρεντζής χώρισαν οριστικά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν ο συνοδός της το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Κάτι που έκανε έξαλλη την πρώην σύντροφό του, Μαρία Καλάβρια.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Χρήστος Τσεβρεντζής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δυο τους δεν μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη, καθώς η εκρηκτική Θεσαλονικιά μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε από το σπίτι του.

Και αμέσως μετά, ήλθε η μεγάλη ανατροπή. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, η Ιωάννα Τούνη εθεάθη στα Καμμένα Βούρλα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αμέσως μετά, οι δύο τους πήγαν στην Εύβοια για επαγγελματικούς λόγους, ενώ σταμάτησαν στα Καμμένα Βούρλα για φαγητό. Αμέσως μόλις έγινε γνωστό, ο Δημήτρς Αλεξάνδρου έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η μεταξύ τους σχέση είναι καθαρά φιλική. Κάτι που δεν έπεισε τους πάντες και κυρίως, όπως φαίνεται, δεν έπεισε την πρώην σύντροφό του, Μαρία Καλάβρια, η οποία φέρεται να είναι πολύ θυμωμένη με αυτή την εξέλιξη…

Κάτι απόλυτα λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμα δεν έχει στεγνώσει καλά καλά το μελάνι αοπό τους τίτλους τέλους που γράφτηκαν πριν από λίγες μέρες στη σχέση τους.

 

Είναι οριστικό το τέλος;

Ένα τέλος που κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα με βεβαιότητα αν είναι οριστικό ή όχι. Ένα τέλος που ήρθε με παράξενο τρόπο και απρόσμενα.

«Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, συνεργάτες. Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ποτέ δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Είναι κάτι πολύ πρόσφατο και κάτι που κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100%. Σε κάθε ζευγάρι πάντα θα υπάρχουν θέματα”, είπε η Μαρία Καλάβρια πριν από λίγες μέρες επιβεβαιώνοντας το χωρισμό τους. Την ακριβώς προηγούμενη μέρα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε διαψεύσει το χωρισμό, κάτι που μπέρδεψε πολλούς, αλλά τελικά, όπως φαίνεται, οδήγησε και στο τελικό ξεκαθάρισμα. “Χθες, όταν έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τις δηλώσεις ότι είμαστε μαζί, δεν είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Αλλά επειδή στην ουσία πρέπει να τοποθετηθούμε με κάποιον τρόπο, αποφασίσαμε από κοινού χθες να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να παραμείνουμε συνεργάτες και φίλοι. Τι μπορεί να γίνει αργότερα ούτε εγώ δεν το γνωρίζω», είπε η Μαρία Καλάβρια.

Φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού λένε ότι ο χωρισμός τους ίσως δεν είναι οριστικόα και ότι μάλλον υπάρχουν περιθώρια να τα ξαναβρούν.

Ίσως γι αυτό η Μαρία Καλάβρια εξοργίστηκε όταν έμαθε κι εκείνοι, όπως όλοι, από τα ΜΜΕ ότι ο πρώην σύντροφός της είναι εκτός Αθηνών για τριήμερο και μάλιστα με τη συντροφιά μιας εκρηκτικής και μόλις χωρισμένης γυναίκας. Είναι γεγονός ότι καμία γυναίκα δεν θα έμενε αδιάφορη εάν ο πρώην σύντροφός της, λίγες μέρες μετά το χωρισμό τους βρισκόταν κάπου με την Ιωάννα Τούνη. Πιθανώς όμως, η αντίδραση της Μαρίας Καλάβρια να σημαίνει ότι το ενδιαφέρον της για εκείνον δεν έχει πεθάνει…