Αποκλειστικό: Nikki Beach Το κλαμπ της χλιδής στη γαλλική Ριβιέρα

9 Ιουλίου 2020 20:00

 

Το κοσμοπολίτικο Σεν Τροπέ, με τα γραφικά δρομάκια του, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κοσμοπολίτικα θέρετρα στον κόσμο.

Μυθικά mega yachts δένουν στη μαρίνα του από τους πρώτους μήνες της άνοιξης μέχρι και την αρχή του Φθινοπώρου. Το πασίγνωστο Nikki Beach αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς στην περιοχή, ενώ τα ξέφρενα πάρτι του έχουν αφήσει εποχή. Πάρτι στα οποία σταρ του Χόλιγουντ, επιχειρηματίες και διάσημα μοντέλα της Victoria’s Secret χορεύουν μέχρι το πρωί και λούζονται με σαμπάνια, σε μια επίδειξη πλούτου και υπερβολής χωρίς αναστολές. Οι πρωινοί ρυθμοί αρχίζουν να ανεβαίνουν νωρίς το απόγευμα, όταν ο dj παίρνει θέση στα decks και τα γνωστά hits των συλλογών Nikki Beach καλούν τον κόσμο στην πίστα.
Αλησμόνητο λεχει μείνει το πάρτι που διοργάνωσε πριν από χρόνια η ατίθαση Πάρις Χίλτον, όταν κάποια στιγμή έκπληκτοι οι καλεσμένοι την είδαν να ερωτοτροπεί με έναν νεαρό που είχε φτάσει στο κλαμπ με τη συνοδό του. Ο συνδυασμός του αλκοόλ, της δυνατής μουσικής που αναζωπυρώνει τα πάθη και της αυταπόδεικτης απιστίας μετέτρεψε την αδυναμία της στιγμής σε άγριο καυγά.
Τη γαλλική ριβιέρα και το Nikki Beach επισκέπτεται πολύ συχνά και η διάσημη της σόουμπιζ, η Τζένιφερ Λόπεζ, επιδεικνύοντας μάλιστα τα χορευτικά της προσόντα και όχι μόνο.
Ο επιχειρηματίας που κάνει τους πιο μεγάλους λογαριασμούς πάντως, είναι ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, της Virgin. Καταφθάνει στο Nikki Beach συνοδευόμενος από νεαρές καλλονές, παραγγέλνει ότι πιο ακριβό υπάρχει στον κατάλογο και ανοίγει τόσες σαμπάνιες όσες και οι Ρώσοι ολιγάρχες, που σαν εθιχμένοι στον ήλιο του Σεν τροπέ, ρίχνουν εδώ άγκυρα για ολόκληρες εβδομάδες. Κερδισμένοι στην άτυπη κόντρα μεταξύ Μπράνσον και Ρώσων μεγιστάνων για το ποιος θα ανοίξει τα περισσότερα μπουκάλια, είναι φυσικά τα κορίτσια που σερβίρουν, τα οποία εκτός από το γενναιόδωρο πουρμπουάρ παίρνουν και ποσοστά.
Ο Ρομπέρτο Καβάλι φτάνει συνήθως με το σκάφος του, συνοδευόμενος από την οικογένειά του. Η γραμματέας του φυσικά έχει φροντίσει εκ των προτέρων να κάνει την απαραίτητη κράτηση, αφού η παρέα του διάσημου σχεδιαστή συνήθως καταλαμβάνει ολόκληρη τη μια πλευρά του κλαμπ.
Αξέχαστη μέχρι σήμερα, για όλους τους λάθος λόγους όμως, παραμένει και η επίσκεψη του Τζακ Νίκολσον πριν από χρόνια.
Ο μεγάλος Χολιγουντιανός αστέρας είχε βρεθεί στην περιοχή στο πλαίσιο του φεστιβάλ των Καννών, όταν αποφάσισε να κάνει μια βόλτα μέχρι το Nikki Beach. Κανείς δεν περίμενε ότι μέσα σε μια ώρα θα είχε καταναλώσει τόσο αλκοόλ ώστε να χορεύει σαν να μην έχει επαφή με το περιβάλλον γύρω του και να κάνει ριψοκίνδυνες βουτιές στην πισίνα προκαλώντας περιπαιχτικά γέλια και σχόλια.
Το Σεν Τροπέ επιλέγει εδώ και δεκαετίες και η διεθνώς αναγνωρισμένη καλλιτέχνης Μάρα Καρέτσου για να παρουσιάσει την ετήσια συλλογή των κοσμημάτων της. Μάλιστα, η αεικίνητη γλύπτρια διαθέτει και διαμέρισμα σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους. Μετά τα εγκαίνια της έκθεσής της στη γκαλερί Privet, κλείνει τραπέζι στο Nikki Beach, όπου διασκεδάζει μαζί με τους στενούς της φίλους, μεταξύ των οποίων ο Σιρίλ Καραογλάν, οι πάμπλουτοι Λιβανέζοι Αλεξάντρε και Νίκι Νίκλαν, ο Έλτον Τζον, η Ιβάνα Τραμπ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Στους διάσημους επισκέπτες του Nikki Beach συγκαταλέγονται και οι γοητευτική Ούμα Θέρμαν, η καλλονή Καρολίνα Κούρκοβα, η σέξι Σουηδή Βικτόρια Σίλβστεντ, αλλά και το σούπερ μόντελ Κέιτ Μος και Σίντι Κρόφορντ, που κάθε χρόνο μονοπωλούν το ενδιαφέρον των παπαράτσι.
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κυκλοφορεί στην παραλία του Nikki Beach συνήθως με γυαλιά, καπέλο και κουκούλα, ώστε να μην δίνει στόχο, σε αντίθεση με το ζεύγος Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Οι δύο τους περπατούν αγκαζέ στην άμμο απολαμβάνοντας το ενδιαφέρον των λουόμενων και κάνοντας ότι μπορούν για να το ενισχύσουν.