Εστιατόριο “ ο Νούλης”

11 Ιουλίου 2020 20:01

Το φαγητό στον “Νούλη” είναι μια γευστική εμπειρία που πρέπει να ζήσει κάθε απαιτητικός ουρανίσκος, που επισκέπτεται το Ναύπλιο.

 

Εδώ και 31 χρόνια, ο κ. Ανδριανός Ανδριανόπουλος ιδιοκτήτης και chef του εστιατορίου, αξιοποιεί με έμπνευση και γνώση τους θησαυρούς που παράγει η ναυπλιακή γη.

Μαζί του, οι δύο κόρες του, η Μαρία σερβίρει και υποδέχεται τον κόσμο και η Βιβή ταλαντούχα μαγείρισσα και η ίδια, έχοντας πάρει το χρίσμα και την αγάπη για την μαγειρική, συνεχίζει επάξια την οικογενειακή παράδοση στη γαστρονομία. Ο κ. Ανδριανός είναι ενεργό μέλος της ελληνικής λέσχης αρχιμαγείρων, από το 1988 και γνωρίζει καλά, ότι οι κανόνες ποιότητας και υγιεινής, πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα σε κάθε κουζίνα.

Το ελαιόλαδο που χρησιμοποιείται, είναι βιολογικό και παραγωγή της οικογένειας. Τα λαχανικά, απαραίτητα φρέσκα και στην εποχή τους. Τα κρέατα από γνωστούς ντόπιους παραγωγούς και τα ψάρια από ψαράδες του αργολικού κόλπου. Με δεδομένη αυτήν την εξαιρετική πρώτη ύλη και την τεχνογνωσία, στον “Νούλη” η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα κατακτά τη θέση που της αξίζει στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο “Νούλης” προτείνεται ανελλιπώς από το 2003 σε κορυφαίους οδηγούς γαστρονομίας όπως το “Guide Vert” του θεσμού που απονέμει τα αστέρια Μichelin.

Μουτζουρίδου 22, Ναύπλιο, (όπισθεν ΚΤΕΛ), τηλ.: 27520 25541, κιν.: 6944 323635