Γιατί η Έλενα Χριστοπούλου έστειλε εξώδικο στον Alpha – η ανακοίνωση του καναλιού και οι λεπτομέρειες

26 Ιουνίου 2019 12:21

Tι συνέβη με την όμορφη coach των κοριτσιών του GNTM και booker Έλενα Χριστοπούλου κι έστειλε εξώδικο στον Alpha; Τα «πήρε» η Έλενα και διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα είπε για τον χωρισμό τους ο Πάνος Καλλίτσης στην Ελεονώρα Μελέτη, η οποία, πάντως, σάρωσε στην τηλεθέαση. Και όταν μίλησε με τον hair stylist και χθες το βράδυ.

Χθες το βράδυ, σε ένα τηλεοπτικό διάλειμμα, ο Alpha πρόβαλε την κάρτα με την ανακοίνωση του σταθμού για το εξώδικό της.

«Στην εκπομπή της 12/6/2019 φιλοξενήθηκε συνέντευξη του Π. Καλλίτση για τη ζωή, την καριέρα του, τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του και το τέλος του γάμου του.

Με εξώδικη δήλωσή της προς τον σταθμό μας, η εν διαστάσει σύζυγός του, Ελένη Χριστοπούλου, διαψεύδει κατηγορηματικά τις αναφορές του κ. Καλλίτση στο πρόσωπό της για τα ζητήματα που άπτονται στον χωρισμό τους.

Ο σταθμός μας διευκρινίζει ότι οι απόψεις που διατυπώθηκαν από τον κ. Καλλίτση είναι εξ αντικειμένου αυστηρά προσωπικές, όπως εξάλλου οι αναφορές όλων των εμφανιζομένων στην εκπομπή ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ και, ως εκ τούτου, δεν προσυπογράφονται ως προς την ακρίβεια ή την ορθότητά τους από το σταθμό».

Έτσι είναι μαντάμ, άλλο τι λέει ο συνεντευξιαζόμενος, άλλο τι υποστηρίζει το κανάλι.

TIP

Το εξώδικο σημαίνει σύσταση, πάντως, για να μη λέμε πως και η Έλενα υπερέβαλε, από την πλευρά της. Έτσι απλά.

ΕΧΤRA TIP

«Με την Έλενα χωρίσαμε γιατί μου είπε πως ήθελε να βρει τον εαυτό της. Ο χωρισμός μου με την Έλενα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου. Εγώ ήμουν υπέρ του συναινετικού διαζυγίου, αλλά η Έλενα επέλεξε τη δικαστική οδό. Η επόμενη σχέση της Έλενας ήταν με έναν κοινό μας φίλο», είχε πει στις 12/6, μεταξύ άλλων εκείνος.

Όσο για την coach, δήλωνε νωρίτερα, την άνοιξη: «Μετά τον χωρισμό ήμουν πάρα πολύ αναστατωμένη. Ο χωρισμός είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχω κάνει έως τώρα στη ζωή μου. Έρχομαι αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν θέλω με τίποτα να αντιμετωπίσω και στρουθοκαμηλίζω. Δύο έτη τώρα στρουθοκαμηλίζω. Συμβαίνουν πράγματα δίπλα μου που, ενώ μπορώ να αντιδράσω, δεν θέλω να αντιδράσω για να μη δώσω παραπάνω συνέχεια. Εγώ μέσα μου έχω καλοκαίρι και δεν θα μου το χαλάσει κανένας αυτό. Πάλεψα πολύ για το καλοκαίρι που έχω μέσα μου. Είναι παρελθόν αλλά με τον ένα τρόπο ή τον άλλο έρχεται συνέχεια στο προσκήνιο».

Έλενα Χριστοπούλου