Μόνο Εδώ: O ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ «Νόμιζα πως δεν θα ξυπνούσα!»

15 Ιουλίου 2020 13:00

Πασρτηρ

Ένα απίστευτο μαρτύριο βίωσε η Ραφαέλα Πλαστήρα στα χέρια του ανθρώπου που υποτίθεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της… Η Σταρ Ελλάς 2019 φοβήθηκε ακόμη και για τη ζωή της αφού ο -επί τετραετία- σύντροφός της στην Ολλανδία, την κρατούσε κλειδωμένη σε γκαρσονιέρα για τέσσερις μήνες και ασκούσε πάνω της σωματική και λεκτική βία!

Η 21χρονη γυναίκα που γεννήθηκε στη Ολλανδία και κατάγεται από τα Τρίκαλα διηγήθηκε την περιπέτειά της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και συγκλόνισε με την περιγραφή της τους συντελεστές της όπως και τους τηλεθεατές που δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα πέρασε…

«Όταν ξεκίνησε αυτή η σχέση ήμουν πολύ μικρή και ερωτευμένη. Είχαμε έξι χρόνια διαφορά. Στην αρχή η σχέση μας ήταν αλλιώς, εκείνος ήταν φυσιολογικός. Δεν έδειξε κακία απέναντί μου, υπήρχε απλά μια ζήλια. Τα τελευταία χρόνια άλλαξε πολύ απότομα. Εγώ ήθελα πολύ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ και αυτός δεν το δεχόταν. Δεν με άφηνε να βγαίνω έξω, δεν έκανα παρέα με τις φίλες μου, όπου και να πήγαινα έπρεπε να τον ειδοποιώ», ανέφερε αρχικά η Πλαστήρα.

«Σήκωνε χέρι πάνω μου»

Και πρόσθεσε: «Μετά ήθελα να χωρίσω αφού δεν ένιωθα όμορφα μαζί του. Πάντα μαλώναμε πολύ άσχημα και σήκωνε χέρι πάνω μου. Είχα πάει πολλές φορές στην Αστυνομία και σε ψυχολόγο. Στην Ολλανδία όμως δεν με έπαιρναν καθόλου στα σοβαρά. Ξέρω κι άλλους ανθρώπους που έχουν περάσει τα ίδια. Η μητέρα μου ήταν εξαρχής αρνητική με αυτόν τον άνθρωπο. Ήξερε πως θα αλλάξει. Δεν ήθελε να έχει καμία επαφή μαζί του, τον φοβόταν πολύ. Είχε βάλει Αστυνομία για να με βρουν. Με παρακολουθούσε η Αστυνομία αλλά δεν έβγαινα από το σπίτι για να με εντοπίσουν. Δεν είχα σχέση μαζί της. Δεν υπήρχε τηλέφωνο, ήμουν μαζί του κάθε ημέρα σε ένα σπίτι και με είχε ουσιαστικά κλειδωμένη μέσα».

Συνεχίζοντας τη συγκλονιστική της αφήγηση, η περσινή Σταρ Ελλάς, σημείωσε: «Τον τελευταίο χρόνο τον χώρισα αλλά δεν υπήρχε διέξοδος να φύγω. Με είχε κλειδωμένη στο σπίτι, μέναμε σε γκαρσονιέρα. Δεν έφευγε, δεν δούλευε, ήταν κάθε ημέρα μέσα, καθόταν και έπαιζε παιχνίδια. Αυτό συνέβαινε για τέσσερις μήνες. Ένα βράδυ έφυγε αργά τα μεσάνυχτα για μια δουλειά και ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα. Κατάλαβα πως η πόρτα ήταν ανοιχτή. Έτσι βγήκα, πήρα τη μητέρα μου και την άλλη ημέρα ήρθα στην Ελλάδα»!

«Μου έλεγε: ’Θα σε σκοτώσω’»

Φυσικά, η τραγική αυτή περιπέτεια έχει μείνει αποτυπωμένη στην ψυχή της, όπως εξήγησε: «Έχει περάσει ένας χρόνος και υπάρχουν ακόμη ενοχλήσεις από αυτόν. Έχω απευθυνθεί και στην Αστυνομία εδώ στην Ελλάδα. Είχα έναν φόβο κάθε ημέρα. Νόμιζα πως κάποια στιγμή δεν θα ξυπνούσα! Γιατί ήταν κάθε ημέρα μαζί μου και μου έλεγε: ’Θα σε σκοτώσω’, ’Είσαι άσχημη, έχεις στραβή μύτη’. Συνέχιζε να μου λέει πράγματα για να με πονέσει πολύ άσχημα. Μου έλεγε μόνο κακά πράγματα για να τα πιστέψω. Ό,τι σκεφτόταν, το έλεγε. Όλους αυτούς τους μήνες. Κάθε ημέρα όταν νευρίαζε έπαιρνε αντικείμενα και μου έλεγε: ‘Θα σε σκοτώσω’. Ήταν ο φόβος μου κάθε ημέρα. Προσευχόμουν να τελειώσει αυτό το μαρτύριο που περνούσα και έτσι έγινε», ανέφερε η Πλαστήρα.

Όσο για εκείνον που μετέτρεψε τη ζωή της σε κόλαση, είπε: «Έχει πολλά και σοβαρά θέματα. Δεν θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να μπει στη φυλακή αλλά σε ψυχιατρείο. Ακόμη και τώρα συνεχίζει να φτιάχνει ψεύτικα account, να με απειλεί ότι θα έρθει στη Ελλάδα…».

Σταρ

Η πρωτιά στα καλλιστεία

Η Ραφαέλα Πλαστήρα με καταγωγή από τα Τρίκαλα ήταν η μεγάλη νικήτρια στη διοργάνωση των περσινών καλλιστείων καθώς αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς 2019.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της στον διαγωνισμό ομορφιάς, έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο (MAVO), με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία.

Η Πλαστήρα, μιλάει αγγλικά, ολλανδικά και γερμανικά και στον ελεύθερο της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Όταν η κριτική επιτροπή στα καλλιστεία τη ρώτησε ποιο είναι το πρότυπό της και γιατί, απάντησε πως είναι η μητέρα της, η οποία τη μεγάλωσε σωστά και τη βοήθησε να σταθεί στα πόδια της.

Αμέσως μετά τη στέψη της, είχε δηλώσει: «Είχα άγχος αλλά από μικρή έλεγα στη μητέρα μου πως κάποια στιγμή θα γίνω Σταρ Ελλάς. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως είμαι Σταρ Ελλάς. Θεωρώ πως η Σταρ Ελλάς πρέπει να έχει όλο το πακέτο. Και νομίζω πως με τη δική μου απάντηση τους κέρδισα όλους. Πήρα δύο παγκόσμιους τίτλους στην Κορέα. Είμαι Ελληνίδα. Οι γονείς μου είναι Έλληνες. Μεγάλωσα και γεννήθηκα στην Ολλανδία και τώρα επιστρέφω στην Ελλάδα μόνιμα».