Αποκλειστικό: Ζήστε στον ιδιωτικό παράδεισο του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ: Μόνο με… 57.000 δολάρια τη βραδιά!

16 Ιουλίου 2020 10:34

Γαλάζια νερά, πράσινο, πέντε πολυτελή σπίτια και δεκάδες χλιδάτες παροχές. Tο ιδιωτικό νησί του μάγου Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ανοίγει τις «πύλες» του για να σας φιλοξενήσει.
Ήταν το 2006, όταν ο διάσημος μάγος ξόδεψε περίπου 44 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει το ιδιωτικό νησί Musha Cay, στη νότιες Μπαχάμες.
Μετά από πέντε χρόνια και τουλάχιστον 35 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον για αναδιαμόρφωση και ανακαίνιση του νησιού, ο Κόπερφιλντ δημιούργησε αυτό που αποκαλεί ως το «πιο μαγικό μέρος διακοπών του πλανήτη».
Επίσης, αγόρασε και τα 10 γειτονικά νησιά, δημιουργώντας το Copperfield Bay το οποίο απλώνεται σε 7.000 στρέμματα. Και το νοικιάζει σε εκλεκτούς, αφού η τιμή του είναι αστρονομική…
Αν κάποιος επιθυμεί να βρεθεί σε αυτό το πανέμoρφο νησί, το μόνο που έχει να κάνει είναι να απευθυνθεί στο HomeAway και να το νοικιάσει για περίπου 50.000 ευρώ τη διανυκτέρευση.

Στο Musha Cay, θα μπορεί να έχει μια πολυτελή διαμονή, καθώς δεν του λείπει τίποτα.
Συνολικά το νησί μπορεί να φιλοξενήσει 24 καλεσμένους, παρέχοντας τους κάθε πολυτέλεια. Γήπεδα, υπαίθριο σινεμά, μοναδικές γωνιές για χαλάρωση και ηρεμία σε παραθαλάσσια ανάκλιντρα.
Οι επισκέπτες μένουν στο κεντρικό νησί, το Μούσα Κέι: τα γειτονικά νησιά (ένα εξ αυτών είναι στην ουσία μια λωρίδα άμμου που εμφανίζεται μόλις τέσσερις ώρες την ημέρα) είναι ιδανικά για αθλοπαιδιές και πικ-νικ. Κυνήγι θησαυρού στην παραλία, ένα σινεμά drive-in και δραστηριότητες που παραπέμπουν σε ταινίες του Τζέιμς Μποντ για όσους θέλουν να δώσουν κινηματογραφικό άρωμα στις διακοπές τους.
Οι ειδικοί λένε ότι είναι ένα μέρος ιδανικό για μεγάλες παρέες γιατί έχει περισσότερα σπίτια και εστιατόρια.


Ποιοι έχουν πάει ήδη
Εκεί έχουν περάσει αξέχαστες διακοπές διάσημοι και πάμπλουτοι όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τζόνι Ντεπ, ενώ η Πενέλοπε Κρουζ με το Χαβιέ Μπαρδέμ έκαναν εκεί τονγάμο τους.
Η τιμή
Και αν θέλετε κι εσείς να κάνετε το ίδιο, αρκεί να έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε 57.000 δολάρια τη βραδιά…
Δείτε τις φωτογραφίες αυτού του επίγειου παραδείσου, που περιλαμβάνει πληθώρα ανέσεων όπως υπαίθριο θέατρο, ιδιωτικό ταχύπλοο, ανάκλιντρα δίπλα στην παραλία και όχι μία ούτε δύο αλλά 40 ιδιωτικές παραλίες…