Μύκονο δαγκωτό για τα τοπ μόντελ

18 Ιουλίου 2020 18:00

Την Μύκονο ψυφίσουν ωσ τν απολυτο προορισμό ακόμη και  εν µέσω κορονοϊού δεκάδες σελέµπριτις και διάσηµα µοντέλα. Η καλλονή Adriana Lima, σύµφωνα µε δηµοσιεύµατα τοπικών ΜΜΕ, βρέθηκε στο νησί προκειµένου να φωτογραφηθεί για καµπάνια γνωστής εταιρείας ρούχων. Μετά την άφιξή της µε ιδιωτική πτήση, έµεινε µε δύο φίλες της σε πολυτελή βίλα, προτιµώντας την ηρεµία της πισίνας από τις κοσµικές παραλίες του νησιού. Ωστόσο, κάτοικοι υποστηρίζουν ότι την είδαν σε βραδινή βόλτα σε γνωστό στέκι της Χώρας, στο οποίο εµφανίστηκε µε καπέλο προκειµένου να περάσει απαρατήρητη. Η Βραζιλιάνα καλλονή επρόκειτο να συνεχίσει το ταξίδι της και στη Σαντορίνη, τον έτερο αγαπηµένο προορισµό των διασήµων, αλλά για άγνωστους λόγους το ταξίδι ακυρώθηκε.


Η Αντριάνα Λίμα σε στιγμές χαλάρωσης (Instagram)
Η «φυγή» της Adriana Lima συνοδεύτηκε από την άφιξη ενός ακόµη διάσηµου «αγγέλου» της γνωστής εταιρείας εσωρούχων. Ο λόγος για την Izabel Goulart, η οποία διέµεινε για αρκετές ηµέρες στο νησί µε τον αγαπηµένο της Kevin Trapp, ο οποίος αγωνίζεται ως τερµατοφύλακας στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Το τοπ µόντελ της Victoria’s Secret έµεινε για περίπου µία εβδοµάδα στο νησί, µοιράζοντας τον χρόνο της µεταξύ του αγαπηµένου της πολυτελούς ξενοδοχείου «Cavo Tagoo» και µιας ιδιωτικής βίλας.

Η έκπληξη
Μάλιστα, το πανέµορφο µοντέλο διατηρεί φιλική σχέση µε την ιδιοκτήτρια του «Cavo Tagoo» Σούλα Λιάκου και σε φωτογραφίες που ανήρτησε η τελευταία στο προφίλ της, η Izabel Goulart τη χαρακτήρισε «βασίλισσα της Μυκόνου». Η µελαχρινή καλλονή, η οποία τα τελευταία χρόνια επιλέγει συχνά το Νησί των Ανέµων για τις διακοπές της, αναστατώνει τις παραλίες µε τις εµφανίσεις της. Φέτος, η άφιξή της στη Μύκονο έκρυβε και µια έκπληξη για τον σύντροφό της, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του τις ηµέρες εκείνες. Οι δυο τους γιόρτασαν το γεγονός στο δηµοφιλές resort της Μυκόνου «Cavo Tagoo», που είχε στολιστεί µε εκατοντάδες λουλούδια για το πάρτι-έκπληξη. Με βίντεο που ανέβασε η διάσηµη καλλονή στα stories της στο Instagram, αποκάλυψε ότι στη Μύκονο παρευρίσκονταν και οι γονείς του συντρόφου της, αλλά και ότι η ίδια είχε άγχος σχετικά µε το εάν θα του αρέσει η έκπληξη που του ετοίµασε. Μετά την έκπληξη στο ξενοδοχείο, ο Γερµανός τερµατοφύλακας έσβησε τα κεράκια της τούρτας του στο γνωστό εστιατόριο «Lotus», έχοντας συνεχώς στο πλευρό του τη Βραζιλιάνα καλλονή. Μάλιστα, όπως φαίνεται στα βίντεο του εορτασµού των γενεθλίων, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευµένο και δεν δίστασε να το δείξει στον φακό.

https://www.instagram.com/p/CCjJTjwnWpb/?utm_source=ig_embed

Οι παραλίες της Μυκόνου αυτές τις ηµέρες έχουν υποδεχθεί και άλλες καλλονές, όπως την πρώην Μις Σλοβακία Andrea Veresova, την εντυπωσιακή dj Georgia Mos, την πρώην εστεµµένη των γαλλικών καλλιστείων Julie Rose Brisson, αλλά και τη Μις Βραζιλία 2014 Deise Benicio. Ταυτόχρονα, δεν είναι λίγες και οι Ελληνίδες που προκαλούν αναστάτωση στα γραφικά σοκάκια και στις όµορφες αµµουδιές του νησιού, όπως η πάντα στυλάτη Εβελυν Καζαντζόγλου.