SOFRANO Yachting Club – Restaurant

28 Ιουλίου 2020 14:22

sofrano-72

SOFRANO Yachting Club – Restaurant

 

Το SOFRANO Yachting Club – Restaurant βρίσκεται στα Λουτρά, το ξακουστό χωριό στα βορειοανατολικά της Κύθνου. Από το 1994 αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο για τις γαστρονομικές του προτάσεις όσο και για τη φιλόξενη αύρα που νιώθει κανείς πριν ακόμη καθίσει στο μαγευτικό σκηνικό που είναι στημένο πάνω στην άμμο.

 

Η δημιουργική μεσογειακή κουζίνα του SOFRANO διαθέτει τοπικά προϊόντα αποκλειστικά από παραγωγούς του νησιού, όπως ψάρια και θαλασσινά από τα δικά μας καΐκια, καθώς και κρεατικά όπως κατσικάκι Κύθνου να χορεύει μπάλο στο πιάτο σας. Όλα τα παραπάνω τα συνοδεύει το βραβευμένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την Ολυμπία Πελοποννήσου.

 

Μια ανάσα από Αθήνα, μόλις 1,5 ώρα από Λαύριο και 3 ώρες από Πειραιά, το SOFRANO είναι ανοιχτό καθημερινά από νωρίς το πρωί, με πλούσιο πρωινό και καφέ, ενώ αργά το βράδυ το μπαρ του προσφέρεται για εμπνευσμένα cocktails δίπλα στο κύμα! Κοντά σας όλο το χρόνο -και με κρύο και με ζέστη-. Ήχοι jazz και soul συνδυάζονται με τον ήχο της θάλασσας και το μόνο που μένει είναι να αφεθείτε στα χέρια μας… Καλή σας απόλαυση!

 

Λουτρά, Κύθνος, τηλ.:  2281 031436

[email protected]

www.sofrano-yachtingclub.com