Tzamaros Studios

28 Ιουλίου 2020 14:17

tzamaros-studios-super-market-80

Tzamaros Studios

Στο ομορφότερο παραλιακό χωριό της Κύθνου, στο λιμάνι του Μέριχα, και μόλις 150μ. από την υπέροχη παραλία Μαρτινάκια – μια από τις καθαρότερες στο Αιγαίο – σας περιμένει ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με χαρακτήρα και όλες τις υψηλού επιπέδου παροχές ενός πολυτελούς μικρού resort.

Tο συγκρότημα έχει χτιστεί, και πρόσφατα ανακαινιστεί, με μπόλικο μεράκι και αγάπη για τη μακρόχρονη κουλτούρα της αγαπημένης μας Κύθνου. Ένα παραδοσιακά διώροφο κτήριο χτισμένο στο κέντρο του λιμανίου. Τα Studios λευκά κάποια απ’ αυτά, κι άλλα στο απαλό χρώμα της ώχρας, καταλήγουν σχεδόν όλα σε θόλους χαρακτηριστικούς της ντόπιας τεχνοτροπίας, ενώ τα πορτοπαράθυρα στο μπλε του Αιγαίου και τα «πατήματα» από πέτρα γίνονται κι αυτά πινελιές στον καμβά της ιδιαίτερης νησιώτικης ταυτότητας.

Το Tzamaros Studios διαθέτει 10 διαμερίσματα με εξοπλισμένη μικρή κουζίνα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, σεσουάρ μαλλιών, προϊόντα περιποίησης, ιδιωτική βεράντα και δωρεάν πάρκινκ.

– Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το νησί μας- Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, εκδρομές με σκάφος και εκδρομές με πούλμαν σε όλο το νησί.

Δίπλα από το συγκρότημα υπάρχει το Super Market Tzamaros. Τριγύρω τα λουλούδια ανθίζουν στις αλτάνες κι οι μπουκαμβίλιες σκαρφαλώνουν στα μπαλκόνια , σε μια αρμονία ευφορίας κάτω απ’ τον καταγάλανο ελληνικό ουρανό.

 

Μέριχας Κύθνος,  τηλ.: 2281 032 005, κιν.: 6940981496

Email: [email protected]