Bella Venezia Hotel  

30 Ιουλίου 2020 15:53

 

Bella Venezia Hotel

Το ξενοδοχείο Bella Venezia, στεγάζεται σε ένα μεγαλοπρεπές  αναπαλαιωμένο νεοκλασικό κτίριο  του 19ου αι. προσφέροντας μία όαση φιλοξενίας στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Κερκυραϊκής πρωτεύουσας.

Το 2006 ανακαινίστηκε ριζικά. Η αγάπη της οικογένειας Ζηνιάτη για το ιστορικό παρελθόν της πόλης είναι έκδηλη σε κάθε γωνιά του ξενοδοχείου. Τον εσωτερικό χώρο κοσμούν εκλεκτές ανθογραφίες του γνωστού Κερκυραίου ζωγράφου Σπύρου Σπίγγου, έργα του Θεόφιλου Κένταρχου, καθώς και γκραβούρες του ιστορικού κέντρου της Κέρκυρας.

Tα 31 δωμάτια του ξενοδοχείου που κάποτε στέγαζαν το Γυμνάσιο Θηλέων, διαμορφώθηκαν σε ιδανικούς χώρους φιλοξενίας παρέχοντας στον επισκέπτη την πολυτέλεια και την άνεση που προσδοκά από ένα σύγχρονο ξενοδοχείο, διατηρώντας παράλληλα τη φινέτσα και την παραδοσιακή ατμόσφαιρα του ιστορικού κτιρίου.

Τα δωμάτια κάθε ορόφου έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα και είναι πλήρως εξοπλισμένα με ατομικό μπάνιο, κλιματισμό, led τηλεοράσεις, dsl σύνδεση στο διαδίκτυο, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, μίνι ψυγείο και ορθοπεδικά κρεβάτια με διπλά στρώματα coco-mat  με πολυτελή λευκά είδη και παπλώματα.  Δύο από τα πιο όμορφα δωμάτια σχεδιάστηκαν με ρομαντική διάθεση έχοντας στο νου τα ταξίδια του μέλιτος, ενώ στο δεύτερο όροφο υπάρχει μία σουίτα μεγάλων διαστάσεων με πανοραμική θέα της πόλης, η οποία είναι ιδανική και για οικογένειες .

Το πρωινό σερβίρεται στο «Κιόσκι» ενώ το καλοκαίρι στον μεγάλο παραδοσιακό κήπο με τις πέργολες.

 

Info:

4 N. Zambeli str, Corfu Town,

Corfu Island, Greece

Tel: 26610 46500-44290, fax: 26610 20708

[email protected]

www.bellaveneziahotel.com