Μόνο Εδώ: Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης:Οι διακοπές της οικογένειας με τα 6 παιδιά τους

1 Αυγούστου 2020 19:49

Απόδραση στην παραλία για την οικογένεια Σπανούλη η οποία μετρά αισίως 8 μέλη. Οι γονείς πήραν τα παιδιά τους και πήγαν στη Βουλιαγμένη για μπάνιο.

Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα και διάσημα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Ο Βασίλης Σπανουλης και η σύζυγός του έχουν δημιουργήσει και τη δική τους οικογένεια, η οποία φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένη.

Ο μπασκετμπολίστας και το πρώην μοντέλο και σταρ Ελλάς δεν σταμάτησαν να κυνηγούν τα παιδιά τους, καθώς με έξι παιδιά σίγουρα δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν με τίποτα άλλο.

Ο Σπανούλης είχε υπό την επίβλεψή του κυριως τη δεύτερη πιο μικρή κόρη του και κάποια στιγμή της έφτιαξε τα μαλλιά που είχαν χαλάσει αποδεικνύοντας πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι…

Τα ονόματα των παιδιών είναι Θανάσης, Βασίλης και Δημήτρης, όσον αφορά τα αγόρια. Από την άλλη, τα κορίτσια ονομάζονται Αιμιλία και Αναστασία.

Το τρίτο κοριτσάκι τους, δεν έχει ακόμα κάποιο όνομα, κι αυτό, διότι είναι μόλις έξι μηνών. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην πρόσφατη εξόρμησή τους στην παραλία με την ευτυχισμένη μαμά να έχει επιλέξει ένα ιδιαίτερο look παραλίας. Η Ολυμπία Χοψονίδου μας δείχνει πώς να φορέσουμε το μαγιό μας ως τοπ αφού συνδύασε το λευκό μπικίνι της με μια μπλε αέρινη φούστα.
Το ζευγάρι απόλαυσε οικογενειακώς τις βουτιές του με τον μπασκετμπολίστα να εντυπωσιάζει με τους κοιλιακούς του και το μαύρισμά του.