Αποκλειστικό! Το δύσκολο καλοκαίρι του Γιώργου Λιάγκα! Η τηλεοπτική αποτυχία, το συμβόλαιο στον “πάγο” και το αβέβαιο μέλλον

4 Αυγούστου 2020 11:50

Ήταν περίπου τέτοιες ημέρες πέρυσι όταν ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ανακοίνωνε μετά βαΐων και κλάδων την απόκτηση του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα ύστερα από περίπου ένα χρόνο πού ΑΝΤ1 με απόφαση της διοίκησης τον είχε βάλει στον πάγο.

Ένα χρόνο ακριβώς μετά στο σήμερα ο παρουσιαστής βλέπει το τηλεοπτικό του μέλλον να είναι παντελώς αβέβαιο.Το συμβόλαιο του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ βρίσκεται πλέον στα χέρια δικηγόρων αφού το κανάλι του Φαλήρου προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδεσμεύσει τον παρουσιαστή χωρίς να τον πληρώσει και από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα χάσει ούτε ένα ευρώ από την ποινική ρήτρα που περιέχει το συμβόλαιο του στην περίπτωση που το κανάλι επιλέξει να το σπάσει.

Ύστερα από την αποτυχία της πρωινής του εκπομπής που έκλεισε με νούμερα κάτω του 5%, το απαράδεκτο περιστατικό στον τηλεοπτικό αέρα με την γελοιοποίηση της φοιτήτριας που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση την, παρέμβαση του ραδιοτηλεοπτικού το πρόστιμο αλλά και τη δημόσια κατακραυγή. Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και την κακή πορεία του τηλεπαιχνιδιού ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν έχει και πολλούς άσους στο μανίκι του για την διαπραγμάτευση του με το κανάλι.

Την πρωινή ζώνη την αναλαμβάνει τελικά η Ιωάννα Μαλέσκου ενώ ο ΣΚΑΪ Το μόνο που έχει να προτείνει στον Γιώργο Λιάγκα είναι τη θέση κριτή σε κάποιο Show.