Αποκλειστικό: Τι συμβαίνει με Φουρείρα και Αργυρό

10 Αυγούστου 2020 12:00

Φουρέιρα Αργυρός

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εμφανιστεί στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού. Η εμφάνισή της πάνω στην σκηνή έκλεψε τις εντυπώσεις με την τραγουδίστρια να ποζάρει στην αγκαλιά του συνεργάτη της με ένα διαφανές φόρεμα το οποίο «διέγραφε» τα πάντα. Δεν είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε να εμφανίζονται παρέα πάνω στη σκηνή, αλλά φαίνεται ότι αυτή η φορά είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες.
Η τελευταία τους εμφάνιση ήταν αυτή που μαγνήτισε τα βλέμματα. Η Ελένη Φουρέιρα πιο εντυπωσιακή από ποτέ, κατάφερε να «τρελάνει» όλη τη Θεσσαλονίκη με το look της, ενώ από τη μεριά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ήταν γοητευτικός όπως πάντα.

Όπως λένε οι άνθρωποι που ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα, όλο αυτό δεν είναι τυχαίο και η χημεία ανάμεσα στους δύο τους δεν περιορίζεται πάνω στη σκηνή. Οι ίδιοι άνθρωποι κάνουν λόγο για ένα θερμό ειδύλλιο, το οποίο “ψηνόταν” εδώ και καιρό, αλλά πλέον έχει βρει χώρο και αναπτύσσεται, καθώς είναι η πρώτη φορά από τη γνωριμία τους που και οι δύο είναι μόνοι τους…

 

Ρομαντικές βραδιές στη Θεσσαλονίκη

Ο Κωνσταντίνος και η Ελένη περνούν πολλά βράδια μαζί, ενώ και τις μέρες συχνά τρέχουν παρέα ή πηγαίνουν βόλτες σε κοντινούς προορισμούς.

Όλα αυτά γίνονται πάντα κάτω από άκρα διακριτικότητα και οι δύο τους προσέχουν πολύ να μην τους δουν τα αδιάκριτα βλέμματα ή να μην τους συλλάβει ο φωτογραφικός φακός.

Κι αυτό, όπως πάντα λένε οι ίδιες πηγές, διότι δεν θέλουν να δημοσιοποιηθεί η σχέση τους για διάφορους λόγους: Πρώτα απ΄όλα είναι νωρίς και πρώτα θέλουν να βεβαιωθούν ότι δεν πρόκειται για έναν ενθουσιασμό, αλλά για κάτι που μπορεί να έχει μέλλον.

Μετά, υπάρχει και το γεγονός ότι μέχρι πρόσφατα και οι δύο τους ήταν δεσμευμένοι με άλλους και θεωρούν ότι είναι νωρίς.

Πάντως, όταν πριν από λίγες μέρες η Ελένη Φουρέιρα ρωτήθηκε ποιον θεωρεί τον πιο sexy άντρα της Showbiz αυτή την περίοδο, απάντησε: “θα πω τον πιο πρόσφατο που τον βλέπω και συχνά. Κωνσταντίνος Αργυρός! Είναι κούκλος, καλλονός. Μπορεί να είναι φίλος μου αλλά είναι sexy το αγόρι».

Μάλλον τα είπε όλα…