Αποκλειστικό: ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

23 Αυγούστου 2020 19:00

Θεοδωρ

 

Η σχέση της Νατάσσας Θεοδωρίδου με το Χρήστο Ιακωβίδη, που δεν κρατήθηκε όσο κρυφή θα ήθελαν και οι δύο τους, πήρε τέλος και μάλιστα. Όπως λένε οι πληροφορίες, με πρωτοβουλία της τραγουδίστριας, καθώς η καρδιά της χτυπάει για έναν άλλον άντρα.
Η σχέση αυτή, που είχε από αμοιβαία συμπάθεια και πολύ στενή παρέα, εξελίχθηκε με διάφορες διακυμάνσεις σε αυτό που ήταν μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, καθώς οι δύο τους κατάλαβαν ότι έχουν πάρα πολλά κοινά και η έλξη μεταξύ τους όχι απλώς δεν κόπασε με τον καιρό, αλλά έγινε και μεγαλύτερη.Οι δύο τους, με την τελευταία τους συνεργασία ήρθαν ακόμα πιο κοντά, πράγμα που εμέσως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Πέτρος Ιακωβίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του, χωρίς όμως να επεκταθεί περισσότερο σε προσωπικές αποκαλύψεις…
Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, ο νεαρός τραγουδιστής είχε αναφερθεί, μεταξύ άλλων στη συμπάθεια που έχει στη Νατάσα Θεοδωρίδου, λέγοντας πως τον έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο.
«Η πρώτη γυναίκα που έχει ερμηνεύσει τραγούδι μου, θα κάνουμε και άλλα τραγούδια σύντομα παρέα, είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου. Δεν έχει πει άλλη γυναίκα τραγούδι μου», είχε πει χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ιακωβίδης προσθέτοντας πως «κάνουμε πολλή παρέα και πλέον είναι οικογένεια μου». «Όταν πήρα το άλμπουμ και έβλεπα τα ονόματα, στο τελευταίο τραγούδι που έγραφε Νατάσα Θεοδωρίδου λέω “ρε φίλε, που να το φανταστώ αυτό”! Βοηθάει πάρα πολύ και μέσα στο μαγαζί και με τις συμβουλές της», πρόσθεσε ο Πέτρος Ιακωβίδης.
Όταν, ο παρουσιαστής τον ρώτησε ποια πράγματα έχει «πάρει» από τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα, ο Πέτρος Ιακωβίδης απάντησε: «Νομίζω ότι έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος γιατί είδα πως μια τόσο μεγάλη καλλιτέχνιδα προσφέρεται σε έναν πιο μικρό καλλιτέχνη που δεν έχει την πορεία της. Όλα όσα είδα σε εκείνην με έκαναν σίγουρα καλύτερο στη δουλειά μου, όταν βγαίνεις το πρωί να κλείσεις το πρόγραμμα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ή έχεις στο άλμπουμ τραγούδι, νομίζω πως και ο κόσμος το αντιλαμβάνεται διαφορετικά».

Ο επιχειρηματίας που “τους τελείωσε”
Όλα αυτά, όμως, φαίνεται ότι πλέον αποτελούν παρελθόν, καθώς η γνωριμία της Νατάσσας θεοδωρίδου με έναν επιχειρηματία, την έκανε να δει τα πράγματα αλλιώς. Η τραγουδίστρια, όπως λένε οι πληροφορίες, γοητεύτηκε πολύ από τον ισχυρό και ώριμο άντρα και πλέον δεν έχει μάτια παρά μόνο γι αυτόν.
Ο Πέτρος Ιακωβίδης, από την πλευρά του, προσπάθησε να τη μεταπείσει και δεν το πήρε καθόλου καλά, όπως λένε οι ίδιες πηγές, όμως η Νατάσσα Θεοδωρίδου δεν του άφησε κανένα απολύτως περιθώριο, καθώς φαίνεται ότι είναι τρελά ερωτευμένη.
Προς το παρόν κρατάει τη σχέση της, αλλά και τα στοιχεία του νέου της αγαπημένου, κρυφά, διότι θέλει πρώτα να τσεκάρει τη σχέση της και τα αισθήματά της, όμως, όπως λένε πάντα οι ίδιες πηγές, είναι θέμα χρόνου έως ότου γίνουν τα αποκαλυπτήρια…