Beautyworld by DESPINA GAVALA

27 Αυγούστου 2020 09:51

 

Δέσποινα Γαβαλά

 

Είναι μία επιτυχημένη και δυναμική επιχειρηματίας στο χώρο της ομορφιάς. Η ιδιοκτήτρια του Beautyworld Δέσποινα Γαβαλά, μας μιλά για την δουλειά της, για την ομορφιά και το καταπληκτικό κέντρο της το Beautyworld.

 

-Η Μύκονος είναι μια σταθερή αξία στον τουρισμό και το Beautyworld μια σταθερή αξία της Μυκόνου. Τι είναι αυτό που κάνει το Beautyworld ξεχωριστό;

To Beautyworld είναι το πρώτο nail spa της Μυκόνου και του χρόνου κλείνουμε 20 χρόνια λειτουργίας και συνεχούς ανάπτυξης. Είμαι πολύ περήφανη που τόσα χρόνια είμαστε ο Νο1 προορισμός ομορφιάς στην Μύκονο.

Αυτό που έκανε το Beautyworld αρχικά ξεχωριστό ήταν το μέγεθός του μια που είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, αλλά και ο λόγος που συνέχιζε να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια  είναι ότι στο κατάστημά μας υπάρχουν όλες οι παροχές ομορφιάς που θα μπορούσε να χρειαστεί κάποιος: κομμωτήριο –νύχια –μακιγιάζ – αισθητική – μασάζ – σολάριουμ – τάννινγκ – βλεφαρίδες – ταττού. Είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα  που έχει χιλιάδες πράγματα να κάνει μέσα στην μέρα να μπορεί να κάνει τα πάντα σε έναν ευχάριστο και πολυτελέστατο χώρο.

– Πόσο σημαντική είναι η ομορφιά για μία γυναίκα;

Η εξωτερική ομορφιά είναι το πρώτο πράγμα  που αρχικά μας κάνει αποδεκτούς και χαρακτηρίζει  την εικόνα μας. Η κάθε γυναίκα όταν περιποιείται τον εαυτό της νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αμέσως γίνετε και πιο ελκυστική. Για μένα δεν υπάρχουν ΟΜΟΡΦΕΣ και άσχημες γυναίκες αλλά περιποιημένες και απεριποίητες. Ο δικός μας προορισμός στα Beautyworld είναι να προτείνουμε  και να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά και την ομορφιά της κάθε γυναίκας και να της μάθουμε  τρόπους που θα μπορέσει να αναδείξει και μόνη της τα δυνατά της σημεία

-Φέτος είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι. Πώς βλέπετε αυτή την αλλαγή στη Μύκονο;

Φέτος ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί. Στην Μύκονο άργησε να έρθει ο τουρισμός όπως και στα περισσότερα νησιά. Οι κρουαζιέρες δεν ήρθαν καθόλου και οι πτήσεις για Μύκονο ξεκίνησαν τον Ιούλιο. Όπως καταλαβαίνετε είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν αυτή που διανύουμε για όλους εμάς μια που στην Μύκονο επιβιώνουμε  μόνο από τον τουρισμό και μέσα στη σεζόν οι επιχειρηματίες πρέπει να μαζέψουν τα έξοδα των επιχειρήσεών τους για όλο τον χρόνο.

Τον τελευταίο μήνα υπάρχει αύξηση στις πτήσεις και στον κόσμο που επισκέπτεται το νησί μας και ελπίζουμε έστω και τώρα να μπορέσουν να δουλέψουν λίγο περισσότερο οι επιχειρήσεις μας. Το καλύτερο βέβαια σενάριο θα ήταν να είναι και ο Σεπτέμβρης ένας καλός μήνας με αφίξεις για το νησί και για τον τουρισμό.

-Ποιες είναι οι τάσεις στα μαλλιά, τα νύχια και το μακιγιάζ για το καλοκαίρι;

Στα μαλλιά  το ασημί και το γκρι κυριάρχησαν το καλοκαίρι και για πιο extreme αλλαγές τα έντονα χρώματα στις άκρες κάνουν την διαφορά, το σημαντικότερο όμως είναι να φροντίζετε τα μαλλιά σας βάζοντας θεραπείες και μάσκες στην διάρκεια του καλοκαιριού για να τα προστατεύσετε και να τα ενυδατώνετε. Στα νύχια για να εντυπωσιάσετε μπορείτε να βάψετε κάθε νύχι διαφορετικά η να κάνετε γαλλικό με χρώμα  στις άκρες. Για τις πιο κλασικές τα nude είναι πάντα κλασική αξία και ταιριάζει με όλα. Στο πρόσωπο μην ξεχνάτε ποτέ την αντιηλιακή σας και καλό είναι να βάζετε ακόμα πριν ξεκινήσετε για το μπάνιο σας.

-Ποια είναι μία από τις σημαντικότερες συμβουλές που δίνετε στις πελάτισσές σας;

Η καλύτερη συμβουλή που νομίζω ότι μπορώ να δώσω  στις πελάτισσές  μου αλλά και σε κάθε γυναίκα είναι να μην ξεχνάνε να περιποιούνται και να φροντίζουν τον εαυτό  τους. Ο χρόνος που αφιερώνουμε για τον  εαυτό μας είναι ο πολυτιμότερος. Μόνο αν εμείς είμαστε και αισθανόμαστε καλά θα μπορεί όλο αυτό να βγαίνει και στους γύρω μας.

-Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον;

Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια για το μέλλον, ειδικά μετά από όλο αυτό που έγινε με τον κορωνοϊό, κατάλαβα ότι είναι μάταιο. Το μόνο που θέλω είναι να εξακολουθώ να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου που αγαπώ τόσο πολύ και να μπορώ να προσφέρω μια ξεχωριστή περιποίηση  στις πελάτισσές μου.

 

Beautyworld by Despina Gavala

www.beautyworldbydg.gr
τηλ.: 22890 25202