Αποκλειστικό! Στο “κατώφλι” του ΕΣΡ το Big Brother! Απίστευτες χυδαιότητες στον τηλεοπτικό αέρα “πέταξε τις βυζ@@ες εξω ρε!”

4 Σεπτεμβρίου 2020 12:00

Βροχή επικριτικών σχολίων δέχεται το Big Brother από τα πρώτα κιόλας επεισόδια! Το Reality δέχεται δεκάδες επικριτικά σχόλια λόγω της μετάδοσης το ομοφοβικών σχολίων που γίνονται από τους παίκτες εναντίον του Θέμη.

Είναι χαρακτηριστική η στιγμή της συζήτησης ανάμεσα στον Θέμη και τη συμπαίκτριά του η οποία τον ρωτάει εάν έγινε ομοφυλόφιλος επειδή κάποιος δικός του άνθρωπος τον κακοποίησε σεξουαλικά σε μικρή ηλικία και αν η μητέρα του τον έντυνε κορίτσι μικρό με γυναικεία ρούχα και αυτό του άφησε κατάλοιπα και έγινε gay! Η εν λόγω συζήτηση που μεταδόθηκε μέσα από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο αγγίζει τα όρια του ποινικά κολάσιμου! Είναι χαρακτηριστικές οι αναρτήσεις από επίσημα μέλη οργανώσεων που ανήκουν στην λοατκι κοινότητα πού επισημαίνουν ότι θα κινηθούν άμεσα με επώνυμες καταγγελίες στο Eθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά του reality που μεταδίδει ομοφοβικά και ρατσιστικά μηνύματα στο κοινό στοχοποιώντας τους ομοφυλόφιλους παίκτες και τις οικογένειές τους.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Μεγάλος Αδελφός μετάδοση εικόνες παίκτριας ολόγυμνες μέσα από το ντουζ δίνοντας την βορρά στα μάτια των τηλεθεατών! Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο χθεσινό επεισόδιο όταν παίκτρια έβγαλε το μαγιό της μέσα στην πισίνα με τους παίκτες να φωνάζουν “έχει βγάλει βυζάρες έξω ρε!”