Διάβασε μόνο εδώ! Τον άφησε και έφυγε! Σκορδά – Ηλιόπουλος Οι διακοπές τους βγήκαν ξινές! Μία υπόσχεση που δεν τηρήθηκε

7 Σεπτεμβρίου 2020 12:30

Τον άφησε 

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που θέλουν τη σχέση της Φαίης Σκορδά και του Νίκου Ηλιόπουλου να αντιμετωπίζει προβλήματα. Ένα ακόμα περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε αυτές. 

Τα σύννεφα φαίνεται ότι πυκνώνουν πάνω από τη σχέση της Φαίης Σκορδά και του Νίκου Ηλιόπουλου. Το ζευγάρι έχει κάνει ελάχιστες κοινές εμφανίσεις όλο το καλοκαίρι και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το μεγαλύτερο μέρος του το πέρασαν χωριστά. Η επίσημη εξήγηση γι αυτό είναι από τη μία η πανδημία και από την άλλη το γεγονός ότι η Φαίη έκανε διακοπές με τα παιδιά της. Φαίνεται όμως ότι αυτή είναι μόνο η μισή αλήθεια. 

Ο καυγάς στις διακοπές

Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε και κατάφερε να κάνει μαζί λίγες μέρες διακοπών, μόνο που αυτές οι διακοπές δεν ήταν αυτό ακριβώς που ήθελαν και περίμεναν. Οι εντάσεις ανάμεσά τους ήταν διαρκείς, όπως λένε πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που η Φαίη Σκορδά κάποια στιγμή δεν άντεξε και επέστρεψε μόνη της στην Αθήνα. Κι αυτό έγινε μετά από ένα μεγάλο καυγά, αφορμή του οποίου υπήρξε μια ακόμα κουβέντα για το γάμο τους. Οι πληροφορίες ήθελαν το γάμο αυτό να γίνεται το Σεπτέμβριο, κάτι που όμως δεν πρόκειται να συμβεί, ενώ και πάλι επίσημη δικαιολογία είναι ο κορωνοϊός. Μόνο που φαίνεται ότι πίσω από την αναβολή κρύβονται άλλοι, πολύ σοβαρότεροι λόγοι, αυτοί που έφεραν και τις συσσωρευμένες τριβές στο ζευγάρι και τελικά έκαναν τη Φαίη Σκορδά να διακόψει τις κοινές τους διακοπές και να επιστρέψει στην Αθήνα μόνη της, χωρίς το σύντροφό της. 

Κανείς απ’ όσους τους ξέρουν καλά δεν κάνει λόγο για χωρισμό, όχι ακόμα τουλάχιστον, αν και λένε ότι τα πράγματα ίσως είναι οριακά για το ζευγάρι. Κι όλα αυτά λίγους μόλις μήνες μετά τη μετακόμιση του Νίκου ηλιόπουλου στα νότια προάστια, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του, καθώς οι δύο τους δεν θέλησαν να συζήσουν πριν το γάμο, λόγω των παιδιών της παρουσιάστριας. 

Η εξέλιξη πιθανώς θα είναι δύσκολη για το ζευγάρι, που μέσα στο Φθινόπωρο μάλλον θα λάβει πολύ σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του.