Ροζ σκάνδαλο με τον Βράνιες και σέξι -παντρεμένη- ξανθιά τραγουδίστρια (φωτογραφίες)

9 Ιανουαρίου 2019 16:44

Aπό τη Σερβία μεν, όχι ακριβώς με αγάπη δε. Αναστάτωση στον Όγκνιεν Βράνιες έφερε ένα δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας «Blic», μπλέκοντας τον πρώην στόπερ της ΑΕΚ σε ερωτικό σκάνδαλο.

Το συγκεκριμένο Μέσο ανέφερε πως κάτι… τρέχει ανάμεσα στον βόσνιο αμυντικό και την 40χρονη Σέρβα τραγουδίστρια Γέλενα Καρλέουσα, η οποία είναι γυναίκα του Ντούσκο Τόσιτς. Και ο τελευταίος είναι παίκτης, αγωνίζεται, μάλιστα, στην Κίνα και την Γκουανγκζού. Η «πέτρα» του σκανδάλου. Γέλενα Καρλέουσα. με ανάρτηση της διέψευσε, πάντως, τα δημοσιεύματα που τη συνδέουν με τον Βράνιες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας «Blic» ο Ντούσκο Τόσιτς επιστρέφοντας από την Κίνα στην πατρίδα του έψαξε το κινητό της εκρηκτικής συντρόφου του, Γελένα Καρλέουσα, βρίσκοντας ένα ύποπτο μήνυμα από τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Τόσιτς φέρεται να επικοινώνησε άμεσα με τον Όγκνιεν Βράνιες, όντας έξαλλος και του ζήτησε το λόγο. Να σημειωθεί πως οι υποψίες του Σέρβου ποδοσφαιριστή ξεκίνησαν όταν η σύντροφός του είχε να «εμφανιστεί» για πέντε ημέρες στα social media, ενώ αυτός βρισκόταν στην Κίνα.

Ο Τόσιτς είχε αρχίσει να υποψιάζεται πράγματα, αναφέρει το altsantiri.gr όταν έβλεπε πως η γυναίκα του δεν έμπαινε στα social media, με την πλευρά του Βόσνιου αμυντικού να υποστηρίζει πως δεν υφίσταται η ιστορία…

Μέρος των μηνυμάτων έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Kurir», ενώ η Σέρβα τραγουδίστρια με ανάρτηση της στο instagram έσπευσε να υποστηρίξει πως όλα όσα αναφέρονται για εκείνη και τον βόσνιο αμυντικός, βάζοντας φωτογραφία με τον άνδρα της. «Με το γάμο μου τα πάντα είναι εντάξει. Μην ανησυχείτε. Φτωχοί άνθρωποι, κακές προθέσεις. Όλα αυτά επιστρέφουν σαν μπούμερανγκ. Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που γράφεται κάτι τέτοιο. Καλά Χριστούγεννα σε όλους» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Υπάρχει παρελθόν

Να αναφέρουμε ότι η 40χρονη τραγουδίστρια και ο Ντούσκο Τόσιτς δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολούν τα μίντια, ειδικά η Γέλενα Καρλέουσα. Με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή είναι μαζί από το 2007, όμως τόσο πριν, όσο και μετά τη γνωριμία τους η Καρλέουσα δεν είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Οι δυο τους έχουν δημοσιεύσει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετά προκλητικά βίντεο, ενώ η 40χρονη τραγουδίστρια συνηθίζει να πραγματοποιεί αρκετά εμφανίσεις «φωτιά».