Βounty all aboard

24 Σεπτεμβρίου 2020 09:07

 

The… Bounty Eater

Το “Βounty all aboard” είναι ένας  άρτια αισθητικά επιμελημένος χώρος, φτιαγμένος με ιδιαίτερο μεράκι και γούστο και έχει στόχο να προσφέρει υψηλές γαστριμαργικές συγκινήσεις , παρέχοντας παράλληλα μία ευχάριστη παραμονή σε ένα προσεγμένο και άνετο περιβάλλον.

Το “Bounty all aboard” σερβίρει από τις 8:30 έως τις 13:00  πρωινό γεύμα συνοδεία καφέ, χυμού και άλλων ποτών, και από τις 12:00 έως τις 00:00 οι Σεφ μας αναλαμβάνουν καθημερινά και ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό Μενού με ιδιαίτερες επιλογές γεύσεων, Grill και πίτσας, που συνοδεύονται από μοναδικά ορεκτικά, σαλάτες, ζυμαρικά, μπύρες, ποτά και απίθανα γλυκά .

Οι άνετοι χώροι μας αποτελούν ιδανικό περιβάλλον και για τους μικρούς μας φίλους, αφού εκτός από την  μεγάλη πλατεία, το “Bounty all aboard” διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο  (play corner) όπου μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν με ασφάλειαΚαφές και ποτά σερβίρονται από το άνοιγμα έως το κλείσιμο..

Οι chef μας καθώς και όλο το προσωπικό , είναι απόλυτα εναρμονισμένοι στην φιλοσοφία και το σκεπτικό, που μας ενέπνευσε για την δημιουργία του  Bounty All Aboard.
Θέλουμε  η  εμπειρία στο Bounty all Aboard   για όποιον μας επισκέπτεται να μοιάζει με ταξίδι, σε ένα άψογο αισθητικά περιβάλλον, που με τα πιάτα του,  προσφέρει στους «συνταξιδιώτες» του, μοναδικές αισθήσεις, όπου τα αρώματα, οι υφές και οι γεύσεις εναλλάσσονται αρμονικά.

Επιδίωξη και βασικός στόχος του – Bounty all Aboard – είναι στο τέλος κάθε «ταξιδιού» να υπάρχουν μόνο ευχαριστημένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι
«συνταξιδιώτες» .

Ταξιδέψτε λοιπόν μαζί μας σε έναν κόσμο γαστρονομικών απολαύσεων!