Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Μήνυμα αγάπης και στήριξης στον Πάνο Βλάχο

26 Σεπτεμβρίου 2020 17:15

Μπορεί η σχέση τους στο παρελθόν να πέρασε σκαμπανεβάσματα, ωστόσο ο έρωτάς τους αποδείχθηκε πάρα πολύ δυνατός και πλέον βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους. Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, εξαιτίας των υποχρεώσεων του Πάνου.
Ο τελευταίος, εκτός από τη σειρά «Αγγελική» όπου πρωταγωνιστεί, ετοίμασε και ένα ντοκιμαντέρ. Διερεύνησε τις συνθήκες του κατορθώματος του Σπύρου Λούη, δοκίμασε τον ίδιο του τον εαυτό σε αυτές, έριξε φως στον πιο αμφιλεγόμενο Μαραθώνιο μέχρι σήμερα.
Τίτλος αυτού του ντοκιμαντέρ του είναι «7 λεπτά ψυχής» και η πρεμιέρα έγινε το βράδυ της Παρασκευής.
Φυσικά, από την πρεμιέρα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που αμέσως μετά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της και έγραψε, «Χθες βράδυ απολαύσαμε το ντοκυμαντέρ «7 λεπτά ψυχής» στις Νύχτες Πρεμιέρας! Το πόδι-μυτούλα συμβολίζει την απίστευτη χαρά μου! Το chin up το ποσο περήφανη νιώθω για τον @panos_vlahos_official για το ταλέντο , το πάθος και την αεικινησια του! Η χειρουργική μάσκα το ότι αρνούμαι ακόμα να κάνω τη μάσκα fashion item! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της @productionhousegreece και στον @kostaschristides για την υπέροχη μουσική του. Καλοτάξιδο! Είμαι σίγουρη ότι χθες ήταν μόνο η αρχή!»