Έλλη Παπαγγελή: «Δεν είμαι οπερατέρ, δεν έστησα τίποτα» (βίντεο)

22 Δεκεμβρίου 2018 01:39

H Έλλη Παπαγγελή διέψευσε ότι εκείνη τράβηξε το βίντεο που… άναψε φωτιές δημιουργώντας το γνωστό πλέον ζήτημα με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, τον σύντροφό της, Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα.

Η Αλεξανδράκη είχε δηλώσει πως το όλο θέμα είχε στηθεί από μια φίλη της, ενώ προ ημερών, η Σάσα Σταμάτη υποστήριξε πως η γυναίκα αυτή είναι η Έλλη Παπαγγελή.

Η τελευταία μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και ξεκαθάρισε πως το βίντεο δεν είναι δικό της. «Ήμουν και στη συγκεκριμένη παρέα αλλά και σε διπλανό τραπέζι. Ήταν εκεί όλη η Αθήνα εκείνο το βράδυ, μιλάμε για την πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη. Εγώ διασκέδαζα με την παρέα μου, αυτό έκανα. Το βίντεο κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, μου το έχουν στείλει και μένα στο κινητό μου. Το έχει πολύς κόσμος από τότε, εμένα μου το έστειλαν την επόμενη μέρα. Ούτε οπερατέρ είμαι, ούτε έστησα τίποτα… Σε λίγο θα μου πεις ότι στήνω και αγώνες!», είπε η Παπαγγελή.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω γιατί ακριβώς μπορεί να μπλέχτηκε το όνομά μου, κάποιον θα συνέφερε. Και με την Ιωάννα και με τη Δήμητρα είμαστε φίλες. Δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν το έστειλα εγώ, αν και περίμενα να το κάνει. Δεν πήρα τηλέφωνο τη Δήμητρα, δεν υπάρχει λόγος, αφού τώρα χάλασε το πράγμα, τι να κάνουμε… Εγώ εκείνο το βράδυ δεν είδα τίποτα».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=SNzldWG6T0w