Final countdown: Πώς θα βγει απόψε η νικήτρια του GNTM

19 Δεκεμβρίου 2018 19:25

«Θα είναι μία φαντασμαγορική βραδιά. Το αποτέλεσμα θα είναι live! Μία θα είναι η νικήτρια, αλλά θέλω να πω κάτι που έχει ενδιαφέρον. Eσείς που παρακολουθείτε το Next Top Model, θα είστε κριτές. Εσείς θα δώσετε το τελικό αποτέλεσμα… Θα μπορείτε να ψηφίστε ποια θέλετε να είναι η νικήτρια»!

Η Κατερίνα Καραβάτου μάς πληροφόρησε για το πώς θα διεξαχθεί ο τελικός του GNTM. Πρόκειται για μια εκπομπή που τα πήγε μια χαρά από πλευράς τηλεθέασης, ενώ ανέδειξε στην Ελλάδα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που βγήκε πρώτη στις επιλογές των Ελλήνων αναφορικά με αναζήτηση celebs στο Google.

Επίσης, κέντρισε σε πολύ κόσμο την προσοχή η coach του GNTM, η κούκλα Έλενα Χριστοπούλου.

Στο διά ταύτα. Το τελευταίο ημίωρο θα είναι live, με τη Βίκυ Καγιά σε ρόλο οικοδέσποινας (η παρουσιάστρια-μοντέλο έχει το «κοκαλάκι της νυχτερίδας», ό,τι κάνει επιτυγχάνει).

Όσο για τις εναπομείνασες τρεις, είναι η καλλονή Μαριάννα Παινέση, η Εβελίνα Σκίτσκο και η Ειρήνη Καζαριάν.

Η πλάστιγγα, λένε οι πληροφορίες μας, όπως και αυτές της Σταματίνας Τσιμτσιλή, γέρνει προς την Εβελίνα, άσχετο αν εμείς, ειδικά, προτιμούμε τη Μαριάννα. Θα δείξει σε λίγη ώρα… Ελπίζουμε, ειλικρινά, να διαψευστούμε, αν και ομολογουμένως, ο χαρακτήρας της Εβελίνας είναι υπέροχος. Στην προκειμένη, όμως, μιλάμε καταρχάς για φυσική ομορφιά και μετά για τα υπόλοιπα. Και η Μαριάννα δεν στερείται σεμνότητας και πειθαρχίας – αναγκαία για επαγγελματία μοντέλο.

Ας νικήσει η καλύτερη!

Ντονατέλλα Αδάμου