Έρχεται η 22α Δεκεμβρίου με μια πολλά υποσχόμενη Πανσέληνο στον Καρκίνο

19 Δεκεμβρίου 2018 16:55

Έρχεται μια υπέροχη, ίσως η πιο «καυτή» και γλυκιά Πανσέληνος του χρόνου. Το full moon του Δεκεμβρίου θα μας κλείσει το μάτι στις 22. Θα πραγματοποιηθεί στην 0 μοίρα ,δηλαδή στον 1ο δεκανό του Καρκίνου, στις 19:48:29,στον 11ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Παρά δε την κλασική όψη αντίθεσης μεταξύ 11-5ου οίκου, σχηματίζει μια θετική όψη με τον Ουρανό. Έτσι, γινόμαστε όλοι πιο ενθουσιώδεις. Νιώθουμε, όμως και πιο ασφαλείς.

Πολιτική

Ο Καρκίνος, άλλωστε, συνδέεται με την εθνική ασφάλεια, την άμυνα, έχει πάντα δυνατά συναισθήματα, προσφέρει ζεστασιά και ενότητα. Επίσης, συμβολίζει το φαγητό, το σπίτι, την οικογένειά, επηρεάζει την γυναίκα, το ασήμι και το νερό. Δεν είναι τυχαίο πως οι Καρκίνοι, ως «αρχηγοί» του νερού, είναι οι πιο παραγωγικοί συγκριτικά με Ιχθείς και Σκορπιούς. Επίσης και πιο… νευρωτικοί και κυκλοθυμικοί, λόγω του ότι πλανήτης τους είναι το φεγγάρι, που απ’ τη μια πλευρά του είναι καυτό και απ’ την άλλη frozen!

Ο ερωτισμός της

Η ερωτική ζωή μας επωφελείται. Καταλήγουμε σε τρελό πάθος, μετά από κλιμακωτή ένταση της  ευαισθησίας και του ρομαντικού. Επίσης, μας χαλαρώνει απόλυτα. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος αποπνέει κι ερωτισμό σ’ εγκεφαλικό επίπεδο, μια καρμική ένωση, με αποτέλεσμα καλύτερο σεξ!

 

Ο ρόλος του Άρη

Προφανώς πρόκειται για μια ευπρόσδεκτη αλλαγή μετά τις δύο τελευταίες δυνατές σεληνιακές φάσεις που τετραγώνιζαν τον Άρη στους Ιχθείς. Αν και ο Άρης βρίσκεται ακόμα στο ίδιο ζώδιο,  ωστόσο η απόκλιση του από τον Ποσειδώνα πλέον είναι αρκετά μεγάλη. Έτσι, δεν επηρεάζει αρνητικά.

Το εξάγωνο με τον Ουρανό, από την άλλη, καθιστά κάπως πιο εύκολη μια γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης, μακριά από τον θυμό και την εχθρότητα των τελευταίων εβδομάδων, αν και δεν είναι τόσο εύκολο. Ίσως να πρόκειται για ένα μικρο μεταβατικό στάδιο που θα μας μεταφέρει σε μια εντελώς καινούργια κατάσταση για το έτος 2019.

TIP

Kάθε Πανσέληνος έχει σχέση με την προηγούμενη Nέα Σελήνη. Όσο για τη διάρκεια της επιρροής της, θα είναι έως την έκλειψη της 5ης Ιανουαρίου. Με άλλα λόγια, έχουμε μέλλον!