Και τα 7 ολόσωμα της Σπυροπούλου είναι μες στη μόδα: Δοκίμασέ τα και μάθε να διαλέγεις σωστά μαγιό (φωτογραφίες)

24 Ιουνίου 2019 11:04

Έχει αδυναμία στα ολόσωμα κι ας διαθέτει πλούσιες καμπύλες. Το επισημαίνω διότι οι κονεσέρ τονίζουν πως τα ολόσωμα ταιριάζουν μόνο στα τέλεια κορμιά. Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει μερικά κιλάκια παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει, όντως όμως τα ολόσωμα τής ταιριάζουν γάντι. 

Ο λόγος δεν είναι πως κρύβουν την κοιλίτσα της, αλλά ότι οι γραμμές της -και όταν λέμε γραμμές, εννοούμε αναλογία περιφέρειας-στήθους και σωστό σκελετό (άνοιγμα πλάτης, μήκος και «κόψιμο» γάμπας, μέση)- είναι απλώς τέλειες. Κάτι σπάνιο ακόμα και για μοντέλα. Αυτός ακριβώς, εξάλλου, είναι ο λόγος που τα ολόσωμα είναι λες και φτιάχτηκαν για εκείνη.

Η συλλογή της, δε, αν και juicy, αποτελείται και από floral και πολύχρωμα κομμάτια. Το μυστικό, ότι ανεβαίνουν ψηλά στους γοφούς κι έτσι επιμηκύνουν τα πόδια.

TIP

Το υλικό για τα μαγιό μας παίζει ρόλο-καταλύτη. Τα παλιά, καλά… λαστέξ που φορούσαν οι γιαγιάδες και ανόρθωναν μοναδικά γλουτούς και στήθος δεν πρόκειται να τα βρείτε πουθενά (και όταν μιλάμε για μαγιό, σε καμία περίπτωση δεν ασχολούμαστε με vintage, μόνο με ολοκαίνουρια, άλλωστε τα παλιά υφάσματα κινδυνεύουν να έχουν και μικρόβια!). Επομένως, προσέξτε καλά η λύκρα που θα επιλέξετε να μην ξεχειλώνει.

Επίσης, αν παίξετε με πλεχτό, να ξέρετε πως όσο καλής ποιότητας κι αν είναι, κάποια στιγμή θα την κάνει την «παρασπονδία» του και μπες-βγες απ’ την θάλασσα, θα ξεχειλώσει. Καλύτερα να το χρησιμοποιήσετε ως δεύτερο μαγιό, μετά το μπάνιο για το μπαρ ή για τον καφέ ή για το μαμ.

ΕΧTRA TIP

Το ότι η Κωνσταντίνα ρετουσάρει τις φωτογραφίες της εμάς δεν μας χαλάει καθόλου. Στο κάτω-κάτω, δεν βλέπουμε και κάτι εντελώς αλλοιωμένοι. Έτσι, εξάλλου και ικανοποιεί περισσότερο τους εστέτ και κερδίζει περισσότερους followers, άρα και δυνητικές συνεργασίες για έξτρα έσοδα. Δύσκολοι καιροί γαρ…

Ντονατέλλα Αδάμου

Gold!!! Το ξεχώρισα απ´την πρώτη στιγμή όπως και εσείς 💛💛💛Επειδή είναι limited edition θα σας κάνω το πρώτο δωράκι 🎁 απ´τη συλλογή μου #QueenDina 💋 Δεν έχετε πάρα να κάνετε 🅛🅘🅚🅔 👇🏼📸 🅕🅞🅛🅛🅞🅦 @madleine_gold__ 🆃🅰🅶 2 φίλες σας Ο διαγωνισμος μας λήγει 13/6 Καλή τύχη 🍀♥️🥰 #QueenDina #QueenDinaXMadleineGold #SwimWear #SwimSuit

Weekend Vibes 🔛 #QueenDina #SummerTime

Dear Summer, Promise you’ll be good to me this year! #QueenDina #SummerGirl #🐬

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’αυτό το καινούριο ταξίδι που ξεκινάει για μένα και εσάς 💛 Πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμα τα μαγιώ που έχω εμπνευστεί και αγαπήσει σε συνεργασία με την @madleine_gold__ στο www.queendina.com Περιμένω τα σχόλια σας 👇🏼📸 #QueenDina #QueenDinaXMadleineGold #ComingSoon

Σχεδόν έτοιμα 🔜🔜🔜 www.queendina.com #QueenDina #QueenDinaXMadleineGold #queendina.com #ComingSoon

Αποτέλεσμα εικόνας για κωνσταντινα σπυροπουλου μαγιο