Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα «καρφιά» για την Ιωάννα Μπέλλα (βίντεο)

12 Δεκεμβρίου 2018 14:07

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» και άφησε αιχμές για την Ιωάννα Μπέλλα.

Αρχικά, οι ερωτήσεις του παρουσιαστή επικεντρώθηκαν σε όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για την υποτιθέμενη σχέση του συντρόφου της Δημήτρη Μηλιώνη με την Μπέλλα, όσο εκείνη έλειπε στη Μαδαγασκάρη και το ριάλιτι «Nomads».

Η Αλεξανδράκη είπε μεταξύ άλλων: «Ποτέ δεν κάναμε παρέα με την Μπέλλα. Τη γνωρίζω ελάχιστα. Στήσανε μια πολύ καλή πλεκτάνη εις βάρος μας, με δόλο τη δημοσιότητα. Με την Ιωάννα μίλησα την ημέρα που ταξίδευε για την Ταϊλάνδη. Της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα ότι υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα και δεν δίνω βάση»!

Και συνέχισε: « Ό,τι έχω δει και κάποια βίντεο και ‘είσαι λίγο πιο διαχυτική προς τον Δημήτρη’. Μου είπε ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι όλα είναι εντάξει. Ήταν λογικό να της στείλω μήνυμα».

Η Αλεξανδράκη συνέχισε λέγοντας: «Δεν θέλω να αναφερθώ ξανά στην Ιωάννα. Να είναι καλά το κορίτσι, να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της. Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατέψω με χίλιους δυο τρόπους. Η Ιωάννα δεν έκανε όμως το ίδιο για εμένα. Είναι λίγο κρίμα. Όταν ήρθε στην εκπομπή την είδα πώς πάγωσε, όταν της είπες ότι γύρισα από τη Μαδαγασκάρη. Όταν κάνεις κάτι άσχημο θα το βρεις από το Θεό».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=EftvP2ujs6Q