Αποκλειστικό! Προβληματισμός και ανησυχία για τα μονοψήφια ποσοστά της Μαρίας Μπεκατώρου! Γκρίνια και σενάρια διακοπής της εκπομπής!

14 Οκτωβρίου 2020 11:20

Για την Μαρία Μπεκατώρου η φετινή τηλεοπτική σεζόν Δεν δείχνει να είναι περίπατος αφού από την αρχή της κιόλας τα πράγματα δεν της πάνε πολύ καλά.

Τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης διαδέχονται το ένα το άλλο και επισκέψεις στα κεντρικά κτίρια του ANT1 είναι συνεχής για το μέλλον της παρουσιάστριας αλλά και του τηλεπαιχνιδιού still standing.

Και παρά την αλλαγή της ώρας οι τηλεθεατές Δεν δείχνουν να προτιμούν τη Μαρία Μπεκατώρου αφού εχθές Σημείωσε μόλις 9% τηλεθέαση από τα χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης που έχει δει ANT1 στη συγκεκριμένη ζώνη.

Οι προτάσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο τραπέζι είναι η αλλαγή concept ακόμα και η μεταφορά της Μαρίας Μπεκατώρου σε άλλη ζώνη. Η πρώτη προσπάθεια για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης με αλλαγή ώρα προβολής της εκπομπής απέτυχε Ενώ τώρα η μόνη αλλαγή που φαίνεται να διασώζει την απογευματινή ζώνη είναι η οριστική διακοπή της εκπομπής