Παπάκια all day bar-bistro

16 Οκτωβρίου 2020 22:19

Στη βόλτα μας στο Χολαργό ανακαλύψαμε το all day bar-bistro τα @stapapakia, έναν φιλόξενο, ζεστό χώρο και πολύ γευστικό. Το πρώτο πράγμα που συναντάς μπαίνοντας, είναι ο εξωτερικός χώρος με μία απομονωμένη μυστική αυλή γεμάτη φυτά, η οποία λειτουργεί και ως καταφύγιο από τη φασαρία της λεωφόρου.Τα “παπάκια” μας περιμένουν από το πρωί για να μας φτιάξουν τη διάθεση, με ροφήματα και λαχταριστές επιλογές για brunch.

Τις μεσημεριανές ώρες ο χώρος μας υποδέχεται με γευστικά πιάτα από τη μεσογειακή κουζίνα. Προτείνουμε να δοκιμάσετε μοσχαρίσια κεφτεδάκια με μους φέτας και λάδι δυόσμου, φρέσκες τηγανητές πατάτες σε ελαιόλαδο με ρίγανη, καρμπονάρα με φρέσκα ζυμαρικά στριφτάρια, απάκι Κρήτης και κρόκο αυγού, ριζότο με ποικιλία μανιταριών, pasta τρούφας και flakes παρμεζάνας, μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα που σερβίρεται πάνω σε μαντέμι με πατάτες τηγανητές, χειροποίητη pizza που ψήνεται πάνω σε πέτρα με δική μας πρόταση την Γκοργκοντζόλα Μπρεζάολα.

Τέλος, μην παραλείψετε να ολοκληρώσετε το γεύμα σας με γλυκά που παρασκευάζονται καθημερινά για μας από το ζαχαροπλαστείο Κωνσταντινίδης 4ης γενιάς.

Μεσογείων 254, Χολαργός, τηλ.: 2106540066-7, κιν.: 6945437226

Email: [email protected]

www.stapapakia.gr