Επιστρέφει οριστικά στην τηλεόραση η Μενεγάκη; Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες

17 Οκτωβρίου 2020 19:00

Μία συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη στην Αθήνα έβαλε νέα φωτιά στη φημολογία περί επιστροφής της στην τηλεόραση το καλοκαίρι. Ήδη, τις τελευταίες ημέρες ακούγεται πολύ έντονα ότι επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για να αναλάβει βραδινή εκπομπή, αφού τα έχει βρει σε όλα με τον Θοδωρή Κυριακού, την ώρα που και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Mega έχει δείξει ότι την θέλει στο Μεγάλο Κανάλι και θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τη δελεάσει.

Η Ελένη λοιπόν ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram και αποκάλυψε τη συνάντησή της με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, κάνοντας ξανά τις φήμες να οργιάζουν. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η αποκάλυψη της Μενεγάκη μόνο τυχαία δεν ήταν εν μέσω σεναρίων. Μπορούσε να μην πει τίποτα για μία συνάντηση όπου ο Κουτσογιαννόπουλος μάλιστα δεν φαίνεται στη φωτογραφία! Μήπως η Μενεγάκη έστειλε με αυτόν τον τρόπο το δικό της μήνυμα επιστροφής; Ο χρόνος θα δείξει.

Και να μην ξεχνάμε ότι ο Θοδωρής είναι ο πιο πιστός συνεργάτης όλα αυτά τα χρόνια που μεσουρανούσε στην ελληνική τηλεόραση…