Αποκλειστικό! Οι άγνωστοι όροι στο συμβόλαιό της Hλιάνας Παπαγεωργίου! Πώς η παρουσιάστρια κρατά στο χέρι το κανάλι!

19 Οκτωβρίου 2020 12:41

Πολλά έχουν ακουστεί και πολλά έχουν γραφτεί για το πώς επιλεχθεί Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να αντικαταστήσει ουσιαστικά την βασίλισσα της τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη.

Tο πρώην μοντέλο και πρώην μέλος κριτικής επιτροπής του Next Top Model κατάφερε όχι μόνο να φάει στη γωνία την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη Αλλά και να υπογράψει ένα συμβόλαιο με το οποίο μπορεί πραγματικά να στεφθεί βασίλισσα του Alpha!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ηλιανα Παπαγεωργίου έχει υπογράψει ένα κλειστό διετές συμβόλαιο στο οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι θα παρουσιάσει καθημερινή εκπομπή.

Οι μηνιαίες απολαβές πλησιάζουν τις 20.000 ευρώ κατατάσσοντάς την στην πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάζει αυτή τη στιγμή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha αφού η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελεονώρα Μελέτη αμείβονται με μικρότερους μισθούς.

Ο κυριότερος όρος στο συμβόλαιο της ο οποίος την προφυλάσσει από όλες τις κακοτοπιές είναι αυτός που αφορά την τηλεθέαση. Στο συμβόλαιο της δεν υπάρχει η ρήτρα χαμηλής τηλεθέασης Όπως συμβαίνει σε αρκετά συμβόλαια παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση. Πιο απλά εάν Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει 0,1% τηλεθέαση δεν μπορεί κανένας να της κόψει την εκπομπή. Με απλά λόγια αυτή τη στιγμή Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει λευκή επιταγή για να κάνει ότι θέλει όπως θέλει οπότε το θέλει χωρίς να έχει το άγχος της διακοπής της εκπομπής της ή την αλλαγή των συνεργατών της.