Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Είναι ξανά ζευγάρι! Η νέα εμφάνισή τους και ο ρομαντικός δείπνος

20 Οκτωβρίου 2020 08:20

Μια ακόμη κοινή εμφάνιση σφραγίζει την επανασύνδεση; Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αμπέρτο Μποτία εντοπίστηκαν να απολαμβάνουν τον δείπνο τους, με ρομαντική ατμόσφαιρα, σε γνωστό bar-restaurant της πόλης, επιβεβαιώνοντας ότι είναι και πάλι μαζί.

Η πρώτη κοινή τους φωτό μετά τον χωρισμό τους είχε δημοσιευτεί πριν από λίγες ημέρες από τη βόλτα που έκαναν στη Γλυφάδα και πλέον μετά και τον δείπνο τους οι φήμες οργιάζουν ότι είναι ξανά ζευγάρι.

 

Πάντως, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ποδοσφαιριστής έχουν επιλέξει να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή, χωρίς να κάνουν δηλώσεις σχετικά με αυτή στα media ή τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι πολύ πιο προσεκτικοί ακόμη και από την πρώτη περίοδο που ήταν μαζί, αν και τότε οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας, φαίνεται όμως πως αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αφού ο έρωτάς τους αποδεικνύεται πολύ δυνατός.