Μόνο στο Ciao: Hλιάννα Παπαγεωργίου VS Ιωάννα Μαλέσκου

22 Οκτωβρίου 2020 14:00

«Δεν τη γνωρίζω: Ξέρω ποια είμαι εγώ».

Ο καβγάς τη μεσημεριανή ζωή ανάμεσα τις δύο τηλεπαρουσιάστριες καλά κρατεί.

Για κάποιους και μάλιστα πολλούς, αυτή η κόντρα ήταν αναμενόμενη. Δυο κούκλες, δυο φρέσκα πρόσωπα στη μεσημεριανή ζώνη δυο μεγάλων καναλιών.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το πάνελ της σχολίασαν ένα αβυσσαλέο μπούστο της Ιωάννας Μαλέσκου με την τελευταία να απαντά σε σκληρό τόνο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανταπάντησε και μια νέα διαμάχη στον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης είναι γεγονός. Η αρχή έγινε μετά από σχόλιο της παρουσιάστριας του Alpha για τη στιλιστική επιλογή της Ιωάννας Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ επέλεξε να φορέσει ένα μικρό μαύρο φόρεμα στην εκπομπή της. Σχολιάζοντας το outfit στη σχετική στήλη του Pop Up, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξέφρασε τη διαφωνία της, υποστηρίζοντας ότι το φόρεμα δεν ήταν κατάλληλο για μεσημέρι.

«Τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη; Γιατί να είναι ντυμένη έτσι; Είναι κούκλα, να τη βάλεις στο κουτί, όχι να βγει να κάνει πρωινή εκπομπή. Πού θα πάμε έτσι μεσημέρι στις 12:00; Δεν είναι ωραίο για πρωί, είναι ωραίο για βράδυ, να πας κάπου αλλού!», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Σεξιστική επίθεση»

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άφησε αναπάντητη τη δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, κάνοντας λόγο για «σεξιστική επίθεση». «Λυπάμαι πάρα πολύ όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες.

Δέχτηκα μια επίθεση άκρως σεξιστική, απόλυτα όμως προσβλητική για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε πολλά. Μάθαμε ότι όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με δυο φίλες… Εμείς που βγαίνουμε και έχουμε βήμα στην τηλεόραση πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, ακούμε πάντοτε ότι αγαπάμε τις γυναίκες, τελικά όμως σεβόμαστε τις γυναίκες; Είναι λυπηρό. Δεν είμαστε αστυνομία, δεν είμαστε δικαστές αν και είναι της μόδας, αλλά δεν καθόμαστε και στο σκαμνί του κατηγορούμενου αναίτια». Η κόντρα, όμως, των δύο παρουσιαστριών δεν έληξε… Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε ότι αυτό που σχολίασε αφορούσε αποκλειστικά το ντύσιμο. Μάλιστα, τόνισε «δεν θα ζητήσω και συγγνώμη».

«Εγώ ήμουν ξεκάθαρη, όπως είμαι πάντα, με σεβασμό και με αγάπη, και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα από το ντύσιμό της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια. Εγώ ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό μόνο κομμάτι. Είδα την εικόνα στο μόνιτορ και έκανα τη δουλειά μου», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μαχαιριά στην καρδιά

Η κόντρα συνεχίστηκε με τη νέα δήλωση  της Ηλιάνας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», η οποία ήταν μαχαιριά στην καρδιά:

«Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι σχολιάζονται μόνο τα ρούχα, δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει όριο. Υπάρχουν παρεξηγήσεις και γίνονται πάντα και δημιουργούνται κόντρες χωρίς να υπάρχει λόγος. Εγώ δεν έχω δημιουργήσει ποτέ μου κόντρα. Έχω υπάρξει μέρος. ΟΚ να το ανοίγεις το θέμα και να το κάνεις, καλό είναι όταν και από τη μια πλευρά και από την άλλη δεν υπήρχε πρόβλημα, να βάλεις τέλος σε μια ιστορία που δεν υπάρχει».

Και πρόσθεσε μιλώντας για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι ένα καινούριο πρόσωπο και πρέπει να την στηρίξουν, γιατί να μην πάρουν θέση; Δεν τη γνωρίζω. Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, δεν χρειάζεται να απαντήσω σε κάτι».