Τα πήρε με τον Κοκλώνη ο Σαββίδης και έδωσε εντολή να κοπεί το Joker

23 Οκτωβρίου 2020 09:20

Η επιστροφή του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα! Βρίσκεται στη Χαλκιδική, ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο Open

O κύβος ερρίφθη και η εκπομπή του Αλέξη Γεωργούλη στο OPEN, Joker κόβεται και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, αφού παρά τις αλλαγές αλλά και τις διορθωτικές ενέσεις μ(ε την προθήκη μουσικής μπάντας και την συμπαρουσίαση της Σοφίας Βογιατζάκη) δεν κατάφερε να ορθοποδήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποτυχία της εν λόγω εκπομπής χρεώνεται αποκλειστικά στον παραγωγό Νίκο Κοκλώνη . Κι αυτό γιατί ο τελευταίος ήταν που επέμεινε στην επιλογή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσίαση με τα τραγικά αποτελέσματα στους πίνακες της τηλεθέασης.

Το κανάλι είχε ενδοιασμούς για την παρουσία του Γεωργούλη και το πήρε πάνω του ο Κοκλώνης και ο Σαββίδης είναι έξαλλος με τις αποφάσεις του.

Κι αυτό γιατί δεν ήταν λίγες οι φωνές που έλεγαν στον Νίκο Κοκλώνη να πάει σε άλλη επιλογή παρουσιαστή (όπως ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης) για να αποφύγουν την αρνητική δημοσιότητα αλλά και τα σχόλια προς το πρόσωπο του Αλέξη Γεωργούλη λόγω της ιδιότητας του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που διαθέτει παράλληλα. Ωστόσο, ο παραγωγός, όπως αποκαλύπτει η τηλεοπτική ρεπόρτερ Τίνα Μεσσαροπούλου, είχε διαφορετική άποψη που ενίσχυσε και η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία σημειωτέον δεν παρέλειψε να κάνει “ντου” στην πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού αν θυμάστε καλά.