Αποκάλυψη του Ciao! Ελένη Μενεγάκη: Έτσι μοίρασε την περιουσία της – Σε ποιον έγραψε τη βίλα στα Μελίσσια

25 Οκτωβρίου 2020 10:00

Απέχοντας από τα τηλεοπτικά δρώμενα η Ελένη Μενεγάκη έχει πλέον όλο το χρόνο για να ασχοληθεί με άλλα πράγματα στη ζωή της. Πράγματα πολύ σημαντικά τα οποία απαιτούν ηρεμία ησυχία και χρόνο.

Έτσι, πριν από μερικές μέρες η παρουσιάστρια γύρισε εσπευσμένα και μυστικά στην Αθήνα από την Άνδρο και τα Άχλα όπου βρισκόταν, προκειμένου να τακτοποιήσει κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Τα περιουσιακά της στοιχεία, το μέλλον των παιδιών της, να τα διασφαλίσει, να κλείσει εκκρεμότητες, ιδιαίτερα τώρα που σκοπεύει να ρίξει το επαγγελματικό της βάρος στα Άχλα, στις τουριστικές μπίζνες αλλά και στα οικολογικά προϊόντα τα οποία διατηρεί εκεί με το Ματέο Παντζόπουλο.

Μόλις γύρισε στην Αθήνα η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκε αμέσως με τους δικηγόρους και τους συμβολαιογράφους της. Όλοι μαζί κατάρτισαν τα συμβόλαια και τις ανάγκες πράξεις προκειμένου στο μέλλον μεγάλο μέρος των περιουσιακών της στοιχείων να περάσει στα παιδιά της αλλά και στους ανθρώπους τους οποίους εκείνη θέλει. Μεγάλη έκπληξη ήταν το γεγονός ότι δίνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, προκειμένου να κλείσει για πάντα η εκκρεμότητα που είχαν ανάμεσα τους αναφορικά με το σπίτι στα Μελίσσια.

 

Έτσι, το σπίτι τώρα είναι “καθαρό” και η Ελένη μπορεί να το δώσει, όπως και έκανε, στις δύο μεγαλύτερες κόρες της, που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Ο γιος που απέκτησε από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, ο Άγγελος, θα πάρει στο μέλλον την πολυκατοικία στην Κάρυστο. Μία πολυκατοικία με 12 διαμερίσματα, τα ενοίκια των οποίων εισπράττει αυτή τη στιγμή η μητέρα της Ελένης, και στο μέλλον ο Άγγελος. Εκτός από ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο θα πηγαίνει στον πολύ αγαπημένο της αδελφό, Θοδωρή.

Ο Άγγελος παίρνει επίσης το σπίτι στο Ελληνικό, στο οποίο έμενε η Ελένη Μενεγάκη πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο. Αλλά και το σπίτι στην Χαλκιδική, το οποίο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα εάν θα πουληθεί η αν ο Άγγελος θα θελήσει να το ανακατασκευάσει καθώς έχει υποστεί μεγάλες δομικές ζημιές.

Ένα καταπίστευμα για το μέλλον τους.

Και ερχόμαστε στην μικρή της κόρη, την Μαρίνα, την οποία απέκτησε με το Ματέο Παντζόπουλο. Στη Μαρίνα ή Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να δώσει το σπίτι στην Κηφισιά, εμβαδού 125 m², το οποίο νωρίτερα είχε αποφασίσει να πουλήσει. Η Ελένη ανακάλεσε αυτή την απόφαση προκειμένου να δώσει το σπίτι στη Μαρίνα.

Πέρα απ’ όλα αυτά όμως η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε και ένα καταπίστευμα για όλα της τα παιδιά με ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο θα τοκίζεται έως ότου αυτά κλείσουν το 31ο έτος της ηλικίας τους. Μέχρι τότε η Ελένη θα έχει τον έλεγχο του καταπιστεύματος, και θα μπορεί να παρατείνει το χρόνο στον οποίο εκείνο θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα.

Και πλέον, η παρουσιάστρια μπορεί με ηρεμία να αφιερωθεί σε όσα έχει κατάνου να κάνει στο μέλλον…