Έλλη Κοκκίνου: «Βίωσα την απόρριψη. Με πρόσβαλαν λόγω των περιττών κιλών» (βίντεο)

5 Δεκεμβρίου 2018 21:17

Με διάθεση να μιλήσει για όλα, εμφανίστηκε η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη στον Alpha και αναφέρθηκε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Μου είχαν ασκήσει κακή κριτική όταν λόγω του υποθυρεοειδισμού είχα πάρει κιλά. Βίωσα την απόρριψη. Με πρόσβαλαν, μου έκλειναν πόρτες και με άσχημο τρόπο λόγω των περιττών κιλών. Τους εξήγησα αλλά δεν τους ενδιέφερε», εξομολογήθηκε η Κοκκίνου.

Και συνέχισε: «Άλλαξα την εμφάνισή μου μέσα σε τέσσερα χρόνια. Μου πήρε πολύ καιρό. Μου έλεγαν θα περπατάς δύο ώρες και περπατούσα τέσσερις, έβγαζα φουσκάλες. Ήξερα πώς με βλέπουν οι άλλοι γιατί έβλεπα μία άλλη Έλλη, μία διπλάσια Έλλη. Με έβλεπαν με οίκτο, έλεγαν ότι κρυφοτρώει, με αμφισβητούσαν όλοι».

Σε άλλο σημείο, τόνισε: «Με φλερτάρουν αλλά αυτό που λέμε σχέση, έχω κάνει μία μετά το διαζύγιό μου. Δεν έχω προχωρήσει σε κάτι σοβαρό. Δεν θέλω να δίνω δικαιώματα να με πιάνουν στο στόμα τους, με ενοχλεί αλλά από την άλλη δε θα κρυφτώ».

Και κατέληξε, επισημαίνοντας: «Μία ζωή έχω, θέλω να τη χαρώ, να την απολαύσω σαν ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος. Φοβίζει η δημοσιότητα, δεν θέλουν όλοι να δουν τον εαυτό τους στα περιοδικά και το κατανοώ, απόλυτα το κατανοώ».