Πατέρας για δέκατη φορά ο Eddie Murphy!

5 Δεκεμβρίου 2018 16:23

To δέκατο παιδί του υποδέχθηκε στον κόσμο ο Eddie Murphy.

Ο 57χρονος Αμερικανός ηθοποιός και η αρραβωνιαστικιά του Paige Butcher 39 ετών καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους, που πήρε το όνομα Max Charles.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του διάσημου κωμικού στο HR.  Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεότερος γιος του Murphy γεννήθηκε περίπου τρία κιλά. «Μητέρα και γιος είναι πολύ καλά», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τo Ε! News το ζευγάρι είναι μαζί έξι χρόνια και αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο Max Charles είναι το δέκατο παιδί του Murphy και το δεύτερο του ζευγαριού, που έχουν μία κόρη, δύο ετών.

Ο διάσημος κωμικός, εν τω μεταξύ, έχει άλλα οκτώ παιδιά από τέσσερις προηγούμενες σχέσεις. Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός έχει έναν γιο με την πρώην φίλη του Paulette McNeely κι έναν άλλο γιο με την πρώην σύντροφό του Tamara Hood. Έχει επίσης πέντε παιδιά (τέσσερις κόρες και ένα γιο) με την πρώην σύζυγό του, το μοντέλο Nicole Mitchell. Και έχει αποκτήσει μια κόρη καρπό της σχέσης του με τη Mel B πρώην μέλος των «Spice Girls».