Αποκλειστικό! Σε ποιο μεγάλο show της ελληνικής τηλεόρασης έπεσε “μαύρο”! Έμαθαν ότι κόβεται η εκπομπή τους στα γυρίσματα!

29 Οκτωβρίου 2020 10:55

Ήταν ένα από τα πλέον φιλόδοξα τηλεοπτικά σχέδια του μεγάλου καναλιού όμως το μεγαλεπήβολο σχέδιο ναυάγησε.

Τα μιντιακά site είχαν βουίξει αρχές Σεπτεμβρίου για την μεγάλη κατάκτηση του Mega να αγοράσει τα δικαιώματα της εκπομπής GOGGLEBOX που σπάει κυριολεκτικά ταμεία σε όλη την Ευρώπη.

Η εκπομπή θα έκανε διάσημους τους τηλεθεατές οι οποίοι θα αναλάμβαναν το ρόλο τηλεκριτικου θα παρακολουθούσαν τηλεοπτικές εκπομπές και θα σχολίαζαν ζωντανά τους παρουσιαστές τα προγράμματα και τους καλεσμένους. Η εν λόγω εκπομπή σαρώνει κυριολεκτικά στην Ευρώπη και την Αυστραλία. Τα γυρίσματα στην Ελλάδα για λογαριασμό του μεγάλου καναλιού  έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό σε διάφορα σπίτια στην Αθήνα. Εχτές ανακοινώθηκε σε όλους τους εργαζόμενους στην  παραγωγή ότι η εκπομπή με απόφαση του mega κόβεται και πως δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα.

Οι λόγοι πολύ τα αυξημένα κρούσματα κοροναϊού δυσκολεύουν αρκετά τα γυρίσματα μέσα στα σπίτια των τηλεθεατών. Αλλά και το εν λόγω concept δεν θα μπορούσε να έχει την ίδια δράση όπως το εξωτερικό που σχολιάζουν χωρίς λογοκρισία τους πάντες και τα πάντα.