Πιρς Μπρόσναν: η εξωτική έπαυλή του των 100 εκατομμυρίων δολαρίων (φωτογραφίες και βίντεο)

30 Οκτωβρίου 2020 08:00

Ο πέμπτος κατά σειρά κύριος Μποντ διατηρεί το στυλ και τη φινέτσα του πράκτορα που υποδύθηκε και στην πραγματική του ζωή. Από το 2002 είναι ιδιοκτήτης μιας εξωτικής βίλας Ταϊλανδέζικης αρχιτεκτονικής στις ακτές του Μαλιμπού, την οποία έχουν ονομάσει μαζί με τη σύζυγό του «Βίλα Ορχιδέα». Το μοναδικό αυτό ακίνητο εκτείνεται σε μία έκταση 13.000 τετραγωνικών και περιλαμβάνει ό, τι κι αν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Η κατασκευή του διήρκεσε δέκα ολόκληρα χρόνια και τόσο η βίλα. όσο και οι εξωτερικοί χώροι είναι προσεγμένοι ως την τελευταία λεπτομέρεια.

Με θέα στον ωκεανό και ανέσεις ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς, το «φτωχικό» του Πιρς Μπρόσναν περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια, δεκατέσσερα μπάνια, τεράστιες γκαρνταρόμπες, πολυτελέστατη κουζίνα, κελάρια, χώρους άθλησης, και τζάκια σχεδόν σε κάθε δωμάτιο ακόμη και στο εξωτερικό σαλόνι. Όλα σχεδιασμένα σε λιτές και απλές γραμμές δίνοντας έμφαση στο εκλεπτυσμένο γούστο των ιδιοκτητών.

Σύμφωνα με τον ιστοχώρο Toptenrealestatedeals η αξία του φτάνει τα 100 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που κόβει την ανάσα και διατίθεται προς πώληση. Ο νέος ιδιοκτήτης αυτού του κομψοτεχνήματος θα είναι γείτονας με την Lady Gaga, την Corteney Cox, τον Steven Spielberg και την Julia Roberts.