Iωάννα Μπέλλα: Τρυφερότητες με τον σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη – τι λέει η ίδια (βίντεο)

3 Δεκεμβρίου 2018 15:34

Τα μάζεψε, όπως ξέρετε, άρον-άρον η Δήμητρα Αλεξανδράκη απ’ το «Nomads» προκειμένου να βρεθεί στην αγκαλιά του καλού της, Δημήτρη Μηλιώνη. Αυτός, όμως, φάνηκε να έρχεται πιο κοντά στη φετινή «Σταρ Ελλάς» Ιωάννα Μπέλλα. Τι τρέχει, τελικά, μεταξύ τους;

Τώρα ήρθε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα υλικό που δείχνει πως όντως ήρθαν κοντά μεταξύ τους. Πολύ κοντά. Τι απαντά, όμως, η Ιωάννα, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ταϊλάνδη για το «Miss Universe». «Έπρεπε να φύγω για να ξεκινήσουν πάλι τα ίδια; Δεν μπορώ να μπαίνω στην διαδικασία και να διαψεύδω πράγματα που δεν ευθύνομαι και δεν ισχύουν. Λίγο σεβασμός δεν υπάρχει; Βγήκαμε έξω με παρέα δέκα ατόμων. Ήταν στην παρέα αυτή και ο Δημήτρης Μηλιώνης. Μου μίλησε στο αυτί. Τι πάει να πει αυτό; Ότι είμαστε μαζί; Αν ήθελα ή ήθελε κάτι δημόσια θα βρισκόμασταν να δίνουμε αφορμή; Ας σοβαρευτούμε λίγο γιατί δεν μιλάω τόσο καιρό και νομίζουν ότι είμαι αφελής και χαζή. Ας σταματήσει αυτός ο πόλεμος και το τι κάνω στην ζωή μου. Είμαι μόνη μου, περνάω καλά και κοιτάζω την δουλειά μου και μόνο. Και ότι είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου και απαντάω σε αυτά με λυπεί».

Όσο για τα πλάνα, προβλήθηκαν on camera και ήταν από νυχτερινή τους έξοδο, πριν τις 26/10, οπότε γιόρταζε ο Δημήτρης. Δείτε τα και κρίνετε εδώ: