Μετά από 6 αναβολές… Στο εδώλιο για κακούργημα ο Μένιος Φουρθιώτης μετά τη μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου για τα 200.000 ευρώ

31 Οκτωβρίου 2020 15:30

Μετά από 6 αναβολές που έφυγε άπραγη και αποχώρησε από την αίθουσα του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η Τζούλια Αλεξανδράτου τώρα θα πάει ξανά στις 6/11 ελπίζοντας η δίκη με κατηγορούμενο τον Μένιο Φουρθιώτη και μήλον της Εριδος τα 200.000 ευρώ που φέρεται ότι έκαναν φτερά από το χρηματοκιβώτιό της να γίνει επιτέλους.

Η μυστηριώδης υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται με τη μήνυση της Tζούλιαε σε βάρος του πρώην μάνατζέρ της, τον οποίο κατηγορεί για κλοπή, λιμνάζει εδώ και χρόνια στο ακροατήριο έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές και διακοπές.

 

Στο δικαστήριο θα βρίσκονται ο «βασιλιάς του ελληνικού πορνό» Δημήτρης Σειρηνάκης και η γνωστή μάνατζερ επωνύμων Χριστίνα Παναγιωτοπούλου, οι οποίοι θα καταθέσουν ως μάρτυρες στην υπόθεση.

Στη μήνυσή της η Τζούλια Αλεξανδράτου κατηγορεί τον Φουρθιώτη ότι μαζί με συνεργό του αφαίρεσε εν αγνοία της από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της στα νότια προάστια το ποσό των 200.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, διατηρούσε στενή επαγγελματική και φιλική σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος ήταν από τα πρόσωπα που μπαινόβγαιναν συχνά στο σπίτι της, ενώ γνώριζε τόσο για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου όσο και για τα 200.000 ευρώ που υπήρχαν μέσα!

Πάντως ο παρουσιαστής αρνείται την κατηγορία της κλοπής και αποδίδει τις καταγγελίες σε βάρος του στην εκδικητικότητα της Αλεξανδράτου, μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους σε επαγγελματικό επίπεδο και έχει καταφύγει σε βάρος της με μηνύσεις και αγωγές. Η υπόθεση θα διεξαχθεί στο Δ’Μονομελές στον πρώτο όροφο.