«Kαυτή» χορεύτρια έκανε στριπτίζ μπροστά στον Διονύση Σαββόπουλο! (βίντεο)

2 Δεκεμβρίου 2018 10:51

Μία σέξι χορεύτρια που έκανε αισθησιακό στριπτίζ μπροστά στον Διονύση Σαββόπουλο έκλεψε την παράσταση στην πρεμιέρα της μουσικής σκηνής «Άλσος».

Μετά από πολλά χρόνια άνοιξε ξανά η ιστορική μουσική σκηνή «Άλσος» στο Πεδίον του Άρεως. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Διονύσης Σαββόπουλος, που υποδέχτηκε σε έναν καινούριο χώρο τους φίλους και συναδέλφους του και παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα.

Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι την ώρα που εμφανίστηκαν στην σκηνή ένα ζευγάρι χορευτών, οι οποίοι ήταν ντυμένοι αστυνομικοί. Οι δυο τους άρχισαν να χορεύουν αισθησιακά κάνοντας τον Σαββόπουλο να μένει έκπληκτος από το θέαμα.

Το κέφι «άναψε» όταν η χορεύτρια, Εβίτα Χουντάλα, έμεινε με τα εσώρουχα και έκανε αισθησιακό στριπτίζ στον συνθέτη, με το τραγούδι «You can leave your hat on» του Joe Cocker, από την ταινία «9,5 βδομάδες».

Ο Σαββόπουλος ανταποκρίθηκε στον αισθησιακό χορό της καλλονής και όπως δείχνει και η φωτογραφία του tlife, μαζί έδωσαν ένα μοναδικό θέαμα. Ο 73χρονος καλλιτέχνης ενθουσιασμένος, χτύπαγε το ντέφι και χειροκροτούσε την ξανθιά χορεύτρια ξεσηκώνοντας το κοινό του.

https://www.youtube.com/watch?v=F_HhA9xSOJc