Kalavrita Canyon Hotel & Spa, 4*, Καλάβρυτα Αχαΐας

1 Νοεμβρίου 2020 16:19

Το Kalavrita Canyon Hotel & Spa, μόλις 14 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό του Χελμού, στο κέντρο της ιστορικής κωμόπολης των Καλαβρύτων, ένα πολυτελές ξενοδοχείο σας περιμένει να απολαύσετε μια ξεχωριστή εμπειρία…

 

Το Ξενοδοχείο διαθέτει 38 Δωμάτια με επίπλωση υψηλής αισθητικής και σύγχρονες παροχές και ακολουθώντας πιστά τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα έχει ως μοναδικό στόχο την προσφορά ξεκούραστων και χαλαρωτικών στιγμών στους επισκέπτες του.

 

Στο εστιατόριο Monastery θα γευτείτε τοπικές γεύσεις στο Ελληνικό Πρωινό με φρέσκα αγνά προϊόντα. Στο Golden bar θα απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας γύρω από το τζάκι, με τη συνοδεία μουσικής που θα σας ‘ταξιδέψει’.

 

Χάρη στους ευέλικτους χώρους και τον υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό του, το ξενοδοχείο μπορεί να υποστηρίξει επαγγελματικές, επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, συνέδρια και εταιρικές συναντήσεις και με υβριδικό τρόπο στο συνεδριακό χώρο εμβαδού 360 τ.μ.

 

Η περιοχή των Καλαβρύτων είναι ένας τόπος όπου συνδυάζονται πολλά. Άπειρες εναλλακτικές σε σπορ δραστηριότητες, όπως σκι, snowboard, ski-mobile, πεζοπορία, ορειβασία, ποδηλασία, 4×4, ράφτινγκ, καγιάκ, κανό… Ο τόπος επίσης  προσφέρεται για περιοδεία σε σημεία ιστορικού, θρησκευτικού και φυσιολατρικού ενδιαφέροντος όπως το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, ο Τόπος θυσίας, οι Μονές Αγίας Λαύρας και Μεγάλου Σπηλαίου, το Σπήλαιο Λιμνών.

Αξιοθαύμαστη είναι η μοναδική διαδρομή με τον Οδοντωτό μέσα από το Φαράγγι του Βουραϊκού, με γραφικά και όμορφα φυσικά τοπία. Οι επιλογές για φαγητό στις τοπικές ταβέρνες, ικανοποιούν πολλά γούστα και ορέξεις ενώ αξίζει να γευτεί κανείς στο Πλανητέρο την ξεχωριστή ψητή πέστροφα.