Μόνο στο Spirto: Ο Γολγοθάς της Μαρινέλλας! Συναγερμός στο σπίτι της Κηφισιάς

2 Νοεμβρίου 2020 08:40

Μία ξαφνική αδιαθεσία της Μαρινέλλας, πριν από λίγες ημέρες, προκάλεσε πανικό στους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι φοβήθηκαν για την υγεία της. Ευτυχώς, όλα κύλησαν κατ’ ευχήν για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, που δέχθηκε τις περιποιήσεις του γιατρού της και πλέον αναπαύεται με τη φροντίδα της κόρης της προκειμένου να αναρρώσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Spirto, η κορυφαία καλλιτέχνιδα, η οποία έχει αγαπηθεί όσο λίγες από το κοινό, αισθάνθηκε δυσφορία κάποια στιγμή πριν από λίγες ημέρες. Ξαφνικά ένιωσε άσχημα, ήταν μία αδυναμία που την επηρέασε. Το ευτύχημα είναι πως όταν συνέβη αυτό δεν ήταν μόνη της. Μαζί της στο σπίτι της στην Κηφισιά βρισκόταν και η μοναχοκόρη της, Γεωργία – Χριστίνα.

Αντιλήφθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα και παρά την αναστάτωση που της προκάλεσε η εικόνα της Μαρινέλλας, δεν έχασε την ψυχραιμία της και έκανε ό,τι ακριβώς έπρεπε δίχως χρονοτριβή. Αμέσως κάλεσε στο τηλέφωνο τον προσωπικό γιατρό της μητέρας της.

 

Η διάγνωση έφερε ανακούφιση

Εκείνος από την πλευρά του, την εξέτασε και διαπίστωσε πως δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διάγνωσή του είναι πως η Μαρινέλλα έχει βαρύ κρύωμα, το οποίο όμως φαίνεται πως με κάποιο τρόπο επηρέασε και το αναπνευστικό της σύστημα. Εκεί οφειλόταν η δυσφορία.

Η ιατρική γνωμάτευση έφερε ανακούφιση στα αγαπημένα πρόσωπα της καλλιτέχνιδας, τα οποία είχαν ανησυχήσει βλέποντας την σε άσχημη κατάσταση. Άλλωστε, το προχωρημένο της ηλικίας της, καθώς είναι 82 ετών και οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, ήταν λογικό να προκαλέσουν άσχημες σκέψεις στους γύρω της. Ευτυχώς, τίποτα από αυτά δεν επιβεβαιώθηκε.

 

Ανάρρωση χωρίς επισκέψεις

Εντούτοις, στη Μαρινέλλα δόθηκαν ξεκάθαρες εντολές για ξεκούραση προκειμένου να αναρρώσει ο οργανισμός της. Παράλληλα, ο γιατρός της κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει να τεθεί σε κάποια μορφής απομόνωση ώστε να μην προκύψει ο παραμικρός κίνδυνος έκθεσης στον κορωνοϊό. Μία τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στην κορυφαία τραγουδίστρια, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Μετά από το παραπάνω συμβάν, ο μοναδικός άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό της είναι η κόρη της, η οποία έχει καθημερινή επαφή με τον γιατρό και τον ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της. Παράλληλα, φροντίζει να μην της λείψει τίποτα ώστε να μπορέσει να ανακάμψει άμεσα και να γίνει απολύτως καλά.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρινέλλα βρέθηκε για τελευταία φορά ενώπιον κοινού στις 3 και στις 17 Φεβρουαρίου καθώς παρουσίασε τη μουσική παράσταση «Μαρινέλλα – Ο Μύθος», στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τη συνοδεία της «Φιλαρμόνιας» Ορχήστρας Αθηνών, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη. Ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της από τη θρυλική πορεία της των εξήντα χρόνων!

Μέρος των εσόδων από τις δύο συναυλίες διατέθηκαν για τους σκοπούς του Σωματείου «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

 

Δύο χειρουργεία τα τελευταία χρόνια

Μία περιπέτεια υγείας πέρασε την άνοιξη του 2019 η Μαρινέλλα. Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια είχε ατύχημα στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν καθώς έπεσε από τις σκάλες με συνέπεια να τραυματιστεί στο πόδι.

Υποχρεώθηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική τον Μάρτιο προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά της. Έπειτα από λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι της.

Αναφερόμενη σε αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία δήλωσε, λίγους μήνες αργότερα:

«Το πόδι μου είναι μια χαρά, δόξα τω Θεώ! Πέρασα πάρα πολύ μεγάλο τάγιο που λένε και είχα πάρα πολλούς και φρικτούς πόνους. Αλλά είμαι μια χαρά μετά την εγχείρηση. Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Έγινε μέσα σε μισό λεπτό όλο. Το τελευταίο βράδυ στο μαγαζί, σχεδόν μισή ώρα πριν βγω. Καταλαβαίνετε τι έγινε. Γεμάτο το μαγαζί! Τι τα συζητάω, δεν θέλω ούτε να τα θυμάμαι».

Επίσης, το 2014 είχε μπει εσπευσμένα και πάλι στο χειρουργείο χωρίς πάντως να πρόκειται για κάτι σοβαρό. Για την ακρίβεια, την ενοχλούσε ένα παλιό ορθοπεδικό πρόβλημα στον ώμο που επιδεινώθηκε. Αυτό είχε ως συνέπεια να διακόψει για λίγο το πρόγραμμα της περιοδείας της με τον Κώστα Χατζή.

Τελικά, εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση. Όλα πήγαν καλά και σύντομα επέστρεψε στις υποχρεώσεις της.